Oppo Find X8 serisi, birçok iPhone özelliğine sahip olacak

0
50 Okunma

Oppo, ekim ayında Find X8 serisini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken yeni seriyle ilgili ön bilgiler oluşmaya başladı. Bu bilgilere göre yeni çıkacak seri, iPhone modellerinin en yeni özelliklerine sahip olacak. Peki, Oppo Find X8 serisinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Find X8 serisi, özelliklerini iPhone modellerinden alacak

Oppo Find X8 serisinin tanıtım zamanı yaklaşırken teknik özellikleri de belli olmaya başladı. Ünlü teknoloji analisti Digital Station Chat tarafından yapılan paylaşıma göre Find X8 serisi, Apple’ın MagSafe ürününe benzer kablosuz şarj teknolojisiyle birlikte gelecek. Yeni serinin Apple gibi manyetik teknolojiyi kullanacak bir aksesuar ve şarj ekosistemine sahip olması bekleniyor.

Oppo Find X8 serisi bunun dışında Kamera Kontrol Tuşu’na da sahip olacak. İlk kez iPhone 16 serisiyle gelecek bu tuş, kullanıcıların hızlı ve kolay bir şekilde çekim yapmasını sağlıyor. Kamera Kontrol Tuşu, Oppo Find X8 serisinde yeni bir isme sahip olabilir fakat fonksiyon bakımından iPhone 16 serisinin tuşuyla aynı olacaktır.

Öte yandan Oppo Find X8 serisi birçok yeni model telefon gibi bir Dinamik Ada’ya da sahip olacak. İlk kez iPhone 14 serisinde yer alan Dinamik Ada, birçok Android modelinde de halihazırda bulunuyor.

Tüm bu özellikler bakımından Oppo Find X8, iPhone’un Android versiyonu olacak gibi duruyor. Rekabetin her geçen gün arttığı akıllı telefon pazarında şirketlerin birbirinden bu kadar çok özellik almasının nasıl bir tepki göreceği merak konusu.

Oppo A58 4G tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz