Oppo Find X8 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

0
147 Okunma

Oppo, yeni amiral gemisi modeli Find X8’i tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefonun tanıtım tarihi yaklaşırken teknik özellikler ve tasarım detayları belli olmaya başladı. Peki, Oppo Find X8 için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo Find X8 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Oppo yeni amiral gemisi modeli Find X8’i tanıtmak için hazırlanıyor. Cihazın tanıtımına az bir süre Oppo Find serisinin Başkanı Zhou Yibao, Oppo Find X8 ile ilgili detaylar paylaştı.

Zhou’ya göre telefon, kavisli ve dar çerçevelere sahip düz bir ekrana sahip olacak. Yibao’nun açıklamaları dışında akıllı telefonun tasarımları da sosyal medyada tanıtımdan önce paylaşıldı.

Telefonun arka panelinde yuvarlak şeklinde bir kamera yuvası olacak. Bu kamera dizilimi; 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı ve 50 Megapiksel 3x optik yakınlaştırmalı periskop telefoto şeklinde olacak. Cihazın ekranı ise 6,5 inç büyüklüğünde OLED teknolojisiyle gelecek.

Oppo Find X8, gücünü de Dimensity 9400 işlemcisinden alacak. Akıllı telefon bu işlemciyi ilk kez tanıtan telefonlardan biri olacak. 5.700 mAh bataryaya sahip olacak telefon, 50W kablosuz hızlı şarj ile desteklenecek.

Siyah, beyaz, mavi ve pembe renk seçeneklerinde gelecek cihaz, 190 gram ağırlığında ve 7 mm kalınlığında olacak.

Oppo Find X8’in dikkat çeken özelliği ise iPhone‘un Eylem Düğmesi ya da Kamera Kontrolü benzeri bir tuşla gelecek olması. Öte yandan telefonun ne zaman tanıtılacağı ve fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi mevcut değil.

Samsung kullanıcıları müjde! iPhone’ların sevilen özelliğini geliyor

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz