Oppo K12 Plus teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

0
94 Okunma

Oppo, K12 modelini nisan ayında pazara çıkardı. Firma şimdi de Oppo K12 Plus modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihine sadece birkaç gün kala cihazın teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı. Peki, K12 Plus için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Oppo K12 Plus teknik özellikleri ve tasarımı

Bugün ortaya çıkan haberlere göre Oppo K12 Plus 12 Ekim tarihinde Çin’de tanıtılacak. Siyah ve beyaz renk seçeneklerinde tanıtılacak akıllı telefon, alt alta sıralanmış ikili arka kameraya sahip olacak. Kameraların altında bir de flaş yer alacak.

K12 Plus’ın beyaz renk seçeneği, mermer desenli olacak. Siyah seçeneğinde ise düz renk tasarımı kullanılacak. Genel tasarımın ise kavisli olacağı görünüyor. Cihazın ön panelinde de delik tasarımlı özçekim kamerası bulunacak.

6.400 mAh bataryaya sahip olacak telefon, 80W kablolu ve 10W ters kablolu şarj ile desteklenecek. Akıllı telefonun teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla ilgili daha fazla ön bilgi bulunmuyor. Muhtemel teknik özellikler, tanıtım tarihine yakın ortaya çıkacaktır.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Oppo, Find X8 amiral gemisi modelini tanıtmak için de hazırlanıyor. Akıllı telefon, Dimensity 9400 işlemcisi ve yapay zeka destekli özellikleriyle pazarda dikkat çekecek.

OnePlus 13, iPhone’un sevilen özelliğine sahip olacak

 

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz