POCO’dan Marvel hayranlarına müjde: Deadpool & Wolverine temalı cihaz geliyor!

0
1.023 Okunma
POCO F6 Deadpool & Wolverine Limited Edition

Marvel’in merakla beklenen yeni filmi Deadpool & Wolverine bugün vizyona girdi. Bu heyecanı kutlamak isteyen birçok marka gibi POCO da bu filme göz yummadı ve özel bir sürüm olan POCO F6 Deadpool & Wolverine Limited Edition modelini tanıttı. İşte cihaz ile ilgili detaylar…

POCO F6 Deadpool & Wolverine Limited Edition özellikleri, ilgi çeken tasarımı ve fiyatı

Özel olarak tasarlanan bu sınırlı sayıda üretim cihazının arka kapağında Deadpool ve Wolverine’in ikonik figürleri yer alıyor. Cihaz, premium bir kutu içinde sunuluyor ve kutu içeriğinde Deadpool temalı bir şarj cihazı ile Deadpool’un maskesi şeklindeki SIM kart iğnesi bulunuyor. Cihazın kasasında Deadpool hayranlarının favori sloganları da yer alıyor.

POCO F6 Deadpool & Wolverine Limited Edition

Özellikler açısından, Deadpool & Wolverine sürümü orijinal POCO F6 ile aynı teknik özelliklere sahip. Cihazın özellikleri ise şu şekilde:

Ekran: 6.7 inç, 1.5K çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı, 2.400 nit tepe parlaklığı, OLED HDR10+ ve Dolby Vision desteği, Corning Gorilla Glass Victus koruması.

İşlemci: Snapdragon 8s Gen 3, Adreno 735 GPU.

Bellek: 12 GB RAM.

Depolama: 256 GB dâhilî hafıza.

Xiaomi’nin ilk dikey katlanabilir telefonu Mix Flip, Avrupa’da satışa çıkıyor!

Arka Kamera: Sony IMX882 sensörlü elli megapiksel ana kamera ve sekiz megapiksel ultra geniş açı kamera.

Ön Kamera: OmniVision OV20B sensörlü yirmi megapiksel selfie kamera.

Diğer teknik özellikler: Ekran içi parmak izi okuyucu, stereo hoparlörler, Dolby Atmos desteği, 5G ve Wi-Fi 6 bağlantısı.

Batarya: 5.000 mAh kapasite, 90 W hızlı şarj desteği.

POCO F6 Deadpool & Wolverine Limited Edition

Bu sınırlı sayıda üretilen cihaz, şu an için sadece Hindistan’da satışa sunuldu. Cihazın satış fiyatı ise 29.999 Rupi (yaklaşık 358 Dolar).

Bu özel sürüm, hem Deadpool ve Wolverine hayranları hem de teknoloji meraklıları için bir fırsat sunuyor. Özel tasarımı ve özellikleri ile POCO F6 Deadpool & Wolverine Limited Edition, koleksiyonluk bir cihaz olma yolunda ilerliyor.

Peki siz bu özel cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Özellikle tasarımını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizimle ve diğer okurlarla beraber paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz