Realme P1 Speed teknik özellikleri belli oldu

0
51 Okunma

Realme yeni akıllı telefonunu tanıtmak için hazırlanıyor. Realme, P1 Speed isimli modelinin birtakım teknik özelliklerini açıkladı. Bu sayede akıllı telefon hakkında ön bilgiler ortaya çıktı. Peki, Realme P1 Speed modelinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Realme P1 Speed teknik özellikleri belli oldu

Realme, P1 Speed isimli modelini 15 Ekim tarihinde tanıtacak. Firma, tanıtım öncesi cihazın teknik özellikleri ve tasarım detaylarını gösteren afişler yayınladı. Buna göre P1 Speed, gücünü 4nm sürecinden geçen Dimensity 7300 işlemcisinden alacak. İşlemci; dört adet 2,5 GHz hızında Cortex-A78 ve dört adet 2 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip.

Akıllı telefon, 92,5 ekran gövde oranına sahip, 120 Hz hızında OLED ekrana sahip olacak. Ekranda bir de delik tasarımlı özçekim kamerası yer alacak.

Arka panelde ise 50 Megapiksel ana olmak üzere üçlü kamera kurulumu bekleniyor. Fakat Realme, ikincil ve üçüncül kameralar için bilgi açıklamadı.

5.000 mAh bataryaya sahip olacak model, 45W şarj ile desteklenecek. LPDDR4X RAM ve 256 GB UFS 3.1 depolamayla gelecek telefon, paslanmaz çelik VC soğutma alanına sahip olacak. Cihazın yan özellikleri arasında ise IP65 derecesi, çift hoparlör, GT Modu ve 90 FPS oyun desteği yer alıyor.

Öte yandan cihazın fiyat etiketi ve pazara ne zaman gireceği ile ilgili bir ön bilgi bulunmuyor.

Realme NARZO 70 Turbo 5G tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz