Bütçe dostu: Realme Pad 2 Lite tanıtıldı!

0
102 Okunma

Realme, okul sezonu başlarken yeni ve uygun fiyatlı tabletini tanıttı. Realme Pad 2 Lite, güçlü donanım özelliklerinin yanında bütçe dostu olmasıyla da dikkat çekiyor. Peki, Pad 2 Lite teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Realme Pad 2 Lite teknik özellikleri ve fiyatı

Realme Pad 2 Lite, gücünü 6 nm fabrikasyon sürecinden geçen MediaTek Helio G99 işlemcisinden alıyor. İşlemci; 2.2 GHz hızda çalışan iki Cortex-A76 ve 2.0 GHz hızda çalışan Cortex-A55 çekirdeklerine sahip.

Tablet; 10,5 inç büyüklüğünde, 1920x 1200 piksel çözünürlüğünde, 90 Hz yenileme hızında 2K LCD ekrana sahip. Ekran parlaklığı 450 nite kadar ulaşıyor ve en yüksek parlaklıkta bile net bir görüş sağlıyor. Cihazın ayrıca uzun ekran süreleri için de göz yorgunluğunu koruyan fonksiyonları mevcut.

8.300 mAh pile sahip tablet, 15W SuperVOOC hızlı şarj ile destekleniyor. Cihazın 5 Megapiksel özçekim kamerası ve Full HD videolar kaydedebilen 8 Megapiksel de arka kamerası bulunuyor. 4GB/ 8GB RAM ve 128 GB depolama seçenekleri olan cihazın fiyat etiketleri ise şu şekilde:

  • 4 GB RAM + 128 GB depolama: 6.063,67 Türk Lirası + vergiler
  • 8 GB RAM + 128 GB depolama: 6.872,21 Türk Lirası + vergiler

Tablet, teknik özellikleri bakımından orta segmentte yer alıyor. Fiyat etiketi bakımından da bütçe dostu bir etiketi var. Göz yormayan özellikleri sayesinde de uzun süreli kullanım sağlıyor. Cihaz genel olarak öğrencilerin tercih etmesi için ideal bir ürün konumunda.

Realme P2 Pro teknik özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu! İşte detaylar

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz