Küçük King Kong: Redmi Note 14 Pro dayanıklılık testini başarıyla geçti!

0
16 Okunma

Redmi, Note 14 serisini 26 Eylül tarihinde tanıtacak. Tanıtım tarihine iki gün kala Note 14 ve Note 14 Pro+ modellerinin neredeyse bütün teknik özellikleri belli oldu. Bugün ortaya çıkan haberlerde ise Redmi Note 14 Pro modelinin oldukça sağlam bir telefon olacağı dayanıklılık testini başarıyla geçtiği belirtildi. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Redmi Note 14 Pro, dayanıklılık testini başarıyla geçti

Redmi, Note 14 serisini 26 Eylül’de tanıtacağını resmen duyurdu. Bu seride yer alacak Redmi Note 14 Pro modelinin dayanıklı bir telefon olacağı belirtiliyor. Öne çıkan bilgilere göre Redmi Note 14 Pro, 2 metre su altında kalmaya ve 1,8 metre yükseklikten karşı düşmeye dayanıklı bir şekilde geliştirildi.

IP66, IP68 ve IP69 derecelendirmelerini içeren koruma standartlarıyla üretilen telefon, 24 saat boyunca 2 metre derinliğe daldırıldığı bir testi başarıyla geçti. Akıllı telefona başarılı testler sonucunda “Küçük King Kong” lakabı verildi.

Telefonun ekranı, Corning Gorilla Glass Victus 2 ile korunuyor. Gorilla Glass Victus 2, telefonun ekranını 1,8 metreden düşmeye karşı dayanıklı hale getiriyor. Buna ek olarak şirket, telefonun ilk alıcıları ilk yıl içinde hasar görmeleri durumunda ekranlarını ücretsiz olarak değiştirme garantisi veriyor.

Serinin diğer modeli Redmi Note 14 Pro+ için de yeni detaylar belli oldu. Buna göre Note 14 Pro+ modeli, Xiaomi‘nin kendi bünyesinde geliştirdiği en büyük pil olan Jinshajiang bataryasına sahip olacak. Cihaz, orta sınıfta yer almasına rağmen Xiaomi’nin amiral gemilerinde kullandığı batarya ile gelecek.

Xiaomi ve Vivo, Samsung’un sevilen yapay zeka özelliğine sahip olacak

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz