Uygun fiyatlı olacak: Galaxy A16 5G tasarımı ortaya çıktı

0
285 Okunma

Samsung, yılbaşı öncesinde yoğun bir etkinlik dönemine hazırlanıyor. Firma, kısa süre içinde Galaxy S24 FE’yi ve Galaxy Tab S10 serisini tanıtacak. Samsung bunların yanında bir de uygun fiyatlı Galaxy A16 5G için de hazırlık yapıyor. Bugün ortaya çıkan haberlerde Galaxy A16 5G tasarımı ortaya çıktı. Peki, Galaxy A16 5G’den ne bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy A16 5G tasarımı yenilenmeyecek

Samsung, uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy A16 5G için hazırlık yapıyor. Aralık ayında tanıtılması beklenen cihazın tasarımı bugün ortaya çıktı. Android Authority tarafından yayınlanan habere göre Galaxy A16 5G, Galaxy A15 5G ile aynı tasarıma sahip olacak.

Samsung; yeni tanıtacağı modelinde de düz kenarlar, parlak arka panel, dikey hizalanmış kamera kurulumu ve damla tasarımında özçekim kamerasına yer verecek. Galaxy A16 5G, selefinden farklı olarak sadece turkuaz renk seçeneğine de sahip olacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Galaxy A16 5G için teknik özellikler henüz bilinmiyor. Fakat daha önce sızdırılan Geekbench listelerinde Galaxy A16 5G’nin 4GB RAM ile geleceği ve MediaTek Dimensity 6300 Plus işlemcisinden güç alacağı ortaya çıkmıştı. Cihazın etiket fiyatının ise 200 doların altında olacağı tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı ortaya çıktı! İşte şık tasarım

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz