Cep yakacak: Samsung Galaxy S24 FE fiyatı ortaya çıktı!

0
426 Okunma

Samsung, her yıl tanıttığı amiral gemisi modellerden sonra güçlü donanıma sahip fakat uygun fiyatlı FE modelini tanıtıyor. Firma bu sene de Galaxy S25 serisinden önce Galaxy S24 FE’yi tanıtacak. Fakat bugün ortaya çıkan haberlere göre Samsung Galaxy S24 FE modelinin etiket fiyatı yüksek olacak. Peki Samsung Galaxy S24 FE fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar…

Samsung Galaxy S24 FE, uygun fiyatlı olmayacak

Samsung’un uygun fiyatlı amiral gemisi olarak bilinen Galaxy S24 FE için yeni detaylar ortaya çıktı. Android Central tarafından yayınlanan habere göre Galaxy S24 FE 100 dolar artış yaşayacak ve başlangıç fiyatı, 699 dolara ulaşacak. Selef model olan Galaxy S23 FE, 599 dolara satışa çıkarılmıştı.

Cihaz, yüksek fiyat artışına rağmen 8 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği sunmaya devam edecek. Fakat donanım bakımından her zamanki gibi amiral gemisi modellerle yarışacak.

Tanıtım öncesi ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy S24 FE, gücünü Exynos 2400e işlemcisinden alacak. Cihaz, ABD pazarında Snapdragon Gen 3 işlemcisiyle gelecek. 6.7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında, Full HD+ çözünürlüğünde Dynamic AMOLED ekrana sahip olacak.

Ekranın ortasında delik tasarımlı 10 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak. Arka panelde ise 50 Megapiksel Ana, 12 Megapiksel Ultra Geniş Açılı ve 8 Megapiksel 3x Telefoto kamerası bulunacak. Batarya kapasitesi 4.600 mAh olan model 25W kablolu ve 15W kablosuz şarj özelliği ile gelecek. Cihaz ayrıca Galaxy AI özellikleriyle de desteklenecek. Renk seçenekleri ise siyah, mavi, yeşil ve sarı olacak.

Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı ortaya çıktı! İşte şık tasarım

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz