Samsung Galaxy A16 5G tasarımı ortaya çıktı

0
81 Okunma
Temsili görsel

Samsung, giriş seviyesinde yer alacak Galaxy A16 ve Galaxy A16 5G modellerini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtım tarihi yaklaşan telefonların kısa süre önce teknik özellikleri ortaya çıktı. Bugün ise Galaxy A16 5G’nin renk seçenekleri ve tasarımı göründü. Yeni çıkacak model, tasarım yönünden selef model ile benzerlik gösterecek. Peki, Galaxy A16 5G’nin renk seçenekleri neler olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy A16 5G tasarımı ortaya çıktı

Samsung, uygun fiyatlı ve uzun ömürlü olacak Galaxy A16 ve Galaxy A16 5G modellerini tanıtmak için hazırlanıyor. İki modelin tanıtım tarihi yaklaşırken detaylar belli olmaya başladı.

Bugün yayınlanan haberde akıllı telefonun tasarım detayları ortaya çıktı. Selef model ile benzerlik gösterecek Galaxy A16 5G; siyah, beyaz ve turkuaz renk seçeneklerine sahip olacak. Arka panelde alt alta sıralanmış kamera dizilimi yer alırken ön panelde ise su damlası tasarım devam edecek.

Samsung Galaxy A16 5G gücünü 5 nm fabrikasyon sürecinden geçen Exynos 1330 işlemcisinden alacak. Bu işlemcide iki adet 2.4 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet Cortex-A55 çekirdekleri bulunuyor.

Akıllı telefon, 6,7 inç büyüklüğünde, 90 Hz yenileme hızında, Full HD+ Süper AMOLED ekranla gelecek. Ekranda 13 Megapiksel özçekim kamerası bulunacak. Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 5 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro kamera yer alacak.

5.000 mAh bataryaya sahip cihaz, 25W da hızlı şarj ile desteklenecek. Fiyat etiketi henüz belli olmayan telefonun altı yıl boyunca güncelleme alacağı da biliniyor.

Samsung Galaxy S24 FE satışa çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz