Yalnızca 95 Dolar: Samsung Galaxy M05 tanıtıldı!

0
175 Okunma

Samsung, bugün fiyat performans ürünü Galaxy M05 modelini tanıttı. Giriş seviyesindeki model, sade tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Samsung Galaxy M05 teknik özellikleri neler ve fiyat etiketi ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy M05 teknik özellikleri ve tasarımı

Samsung, uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy M05’i tanıttı. Galaxy M05, gücünü 12 nm üretim sürecinden geçen MediaTek Helio G85 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A75 ve altı adet 1.8 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemcisi ihtiyacını da Mali-G52 MC2 ile sağlıyor.

Akıllı telefon; A05 gibi 6,7 inç büyüklüğünde, 60 Hz yenileme hızında, HD+ IPS LCD ekran ile geliyor. Ekranda su damlası tasarımında 8 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor. Arka panelde ise alt alta dizilmiş 50 Megapiksel Ana Kamera ve 2 Megapiksel Derinlik Sensörü yer alıyor.

5.000 mAh batarya ile donatılan cihaz, 25 W da şarj desteğine sahip. Yazılım tarafında Android 14 tabanlı One UI Core 6.0 ile gelen Samsung Galaxy M05, 2 büyük Android güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi vadediyor.

Yalnızca 4GB RAM ve 64 GB depolama seçeneği bulunan telefonun etiket fiyatı ise 95 Dolar olarak açıklandı. Öte yandan telefonun sadece turkuaz seçeneğinin olduğunu belirtmekte de fayda var.

Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı ortaya çıktı! İşte şık tasarım

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz