Samsung Galaxy Ring, iki yeni boyutuyla gelecek

0
22 Okunma

Samsung, temmuz ayında ilk akıllı yüzüğü olan Galaxy Ring’i tanıttı. Akıllı yüzük, sağlık sensörleriyle dikkat çekiyor. Bu bakımdan akıllı saatlerin yerini alacağı öngörülüyor. İlk tanıtıldığında 9 tane boyutu olan ürünün şimdi 2 boyutu daha üretilmeye başlayacağı belirtildi. Peki, Samsung Galaxy Ring ‘in hangi boyutları gelecek? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy Ring için iki yeni boyut geliyor

Samsung, giyilebilir teknoloji kategorisinde Galaxy Ring adlı ürününü temmuz ayında tanıttı. Cihaz; kalp atış hızı ölçe, uyku düzeni takibi, vücut sıcaklığı ölçümü ve adım takibi sensörlerine sahip.

Galaxy Ring; 5,6,7,8,9,10,11,12 ve 13 yüzük ölçülerinde mevcut. Cihazın şimdi de 14 ve 15 olmak üzere iki yeni boyutu da piyasaya sürülmek için hazırlanıyor. Samsung, 14 ve 15 ölçülerini gelecek haftalarda sunacak.

Titanyum siyah, titanyum altın ve titanyum gümüş renk seçenekleri bulunan yüzüğün fiyat etiketi ise 400 dolar. Bu fiyat, boyutlara göre değişkenlik göstermiyor.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Galaxy Ring, akıllı telefonlar, tabletler ve kulaklıklar dahil olmak üzere mevcut Galaxy ekosistemiyle entegre çalışıyor. Ayrıca firma, yüzük için SmartThings entegrasyonu yapacak.

Yüzük, bu sayede SmartThings ev otomasyon sistemine bağlanacak. Uyku takip verilerine dayalı olarak kendiliğinden evin ışıklarını söndürme gibi rutinleri kumanda edebilecek.

Hayal kırıklığı: Samsung Galaxy S25 serisinin şarj hızları belli oldu!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz