En iyi kameraya sahip olacak: Samsung Galaxy S24 FE için sürpriz kalmadı!

0
19 Okunma

Samsung, 26 Eylül tarihinde Galaxy S24 FE modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Tanıtıma iki gün kala akıllı telefonun teknik özellikleri ve tasarımı neredeyse tamamen ortaya çıktı. Cihaz için artık sürpriz bir detay kalmadı. Peki, Galaxy S24 FE için neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S24 FE muhtemel teknik özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy S24 FE, Exynos 2400e işlemcisini tanıtacak. Bu işlemcinin Exynos 2400 işlemcisinden daha yüksek performans göstermesi bekleniyor. Yeni çıkacak telefon, işlemci sayesinde günlük görevleri verimli bir şekilde halledebilecek.

Akıllı telefon, 1900 nit tepe parlaklığı sunan Full HD+ çözünürlüklü ekrana sahip olacak. Bu sayede cihaz, gün ışığında bile net ve canlı bir ekran parlaklığı sağlayacak. Ekran, daha fazla dayanıklılık için Gorilla Glass Victus+ ile korunacak. Ayrıca suya ve toza karşı da dirençli olacak.

4.700 mAh bataryaya sahip olacak telefonun en çok dikkat çekecek özelliği ise kameraları olacak. Cihaz, 50 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 8 Megapiksel 3x telefoto lense sahip olacak. Bu özellikler, S24 FE modelini Samsung’un Fan Edition serisindeki en iyi kamera kurulumuna sahip telefon yapacak. Cihaz, Samsung’un orta segmentteki en iyi kamera kurulumuna sahip telefon modeli olacak.

Samsung Galaxy S24 FE’nin fiyat etiketi için de ön bilgi bulunuyor. Firma tarafından henüz onaylanmasa da Galaxy S24 FE‘nin ABD pazarında 650 dolara (22.194,34 Türk Lirası) satışa çıkacağı öngörülüyor.

Samsung kullanıcıları şaşkın! Kablosuz şarj kalkıyor mu?

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz