Samsung Galaxy S24 FE tanıtıldı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

0
65 Okunma

Samsung, bugün uygun fiyatlı ve güçlü donanıma sahip Galaxy S24 FE modelini tanıttı. Uzun süredir sızıntılarla gündeme gelen akıllı telefon, selefine göre daha büyük batarya ve güçlü performansıyla öne çıkıyor. Peki, Galaxy S24 FE teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S24 FE teknik özellikleri neler?

Samsung, bugün uzun süredir beklenen yeni orta-üst segment akıllı telefonunu tanıttı. Akıllı telefon, gücünü 4 nm üretim sürecinden geçen Samsung’un Exynos 2400e işlemcisinden alıyor. İşlemci için henüz detaylar belli değil.

Akıllı telefon; 6,7 inç büyüklüğünde FHD+ OLED erkanla geldi. Kavisli kenarlara sahip ekranda 10 Megapiksel delik tasarımlı özçekim kamerası yer alıyor. Arka panelde ise 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel telefoto ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı lens bulunuyor. Cihazda ayrıca ProVisual da bulunuyor. Akıllı telefon bu sayede daha net ve canlı fotoğraflar çekecek.

4.700 mAh büyüklüğünde bataryası bulunan telefon, 25W kablolu ve 15W kablosuz şarjla destekleniyor. 25W kablolu şarj, cihazı 30 dakikada yüzde 50 şarj ediyor.

IP68 derecesinde sahip Galaxy S24 FE, suyun 1,5 metre altında 30 dakika boyunca kalıyor. Telefonun yan özellikleri arasında ise Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 var. 162,0 x 77,3 x 8,0 mm ölçülerinde ve 213 gram ağırlığında olan ürün, kullanım konusunda da uzun bir ömür sunuyor.

Samsung, Galaxy S24 FE modelini Android 14 tabanlı OneUI 6.1 arayüzüyle çalıştırıyor. Firma, yeni telefon modelininin 7 işletim sistemi ve 7 yıl boyunca güvenlik yaması alacağını belirtiyor.

Telefonun tüm bunların yanında yapay zeka destekli birçok özelliği de bulunuyor. Cihaz; Circle to Search, Live Translate Composer ve Note Assist gibi kullanıcı deneyimini yükselten birçok özelliğe sahip.

Samsung Galaxy S24 FE fiyatı ne kadar?

Akıllı telefon, bugün ön siparişe açılıyor ve 3 Ekim’de de 650 dolar fiyat etiketiyle pazara girecek. Samsung Galaxy S24 FE Türkiye fiyatının ise 45.243,40 Türk Lirası olacağı öngörülüyor.

Samsung Galaxy M15 5G Prime Edition tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz