Ultra ince tasarım: Samsung Galaxy S25 Ultra boyutu belli oldu!

0
300 Okunma

Samsung, yaklaşık dört ay sonra Galaxy S25 serisini tanıtacak. Firmanın yeni amiral gemisi olacak modeller, güçlü bir donanım ve önemli yükseltmelerle gelecek. Bugün ortaya çıkan bir raporda seride yer alacak Galaxy S25 Ultra modelinin boyutu belli oldu. Cihaz, Samsung’un en ince telefonlarından biri olacak. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S25 Ultra, ince tasarımıyla dikkat çekecek

Samsung, gelecek senenin başında Galaxy S25 serisini tanıtacak. Tanıtım etkinliğinde daha uzun bir süre olmasına rağmen cihazla ilgili ön bilgiler gelmeye uzun süre önce başladı. Bugün SamMobile tarafından yayınlanan habere göre Samsung Galaxy S25 Ultra, 162,8 x 77,6 x 8,2 mm boyutlarında olacak.

Ultra ince tasarımıyla dikkat çekecek cihaz, titanyum yan raylara sahip olacak. Ön ve arka paneli ise Gorilla Glass korunacak. Galaxy Ultra S25 modeli, ince tasarımına rağmen titanyum malzeme ve Gorilla Glass koruması sayesinde oldukça dayanıklı olacak. Suya ve toza karşı da dayanıklı olacak telefon, güvenliğini de ekran içi parmak izi okuma teknolojisiyle sağlayacak.

Selef modelinde olduğu 5.000 mAh pil gücüyle tanıtılacak cihaz, 45 W hızlı şarj ile desteklenecek. Cihazın teknik özellikleri, tasarımı ve fiyat etiketiyle ilgili daha fazla bilgi mevcut değil.

Samsung Galaxy S24 FE tasarımı ve renkleri sızdırıldı!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz