Samsung Galaxy S25 Ultra’nın RAM kapasitesi şaşırttı!

0
38 Okunma

Samsung, sene başında Galaxy S25 serisini tanıtacak. Yeni seride; Galaxy S25, Galaxy S25 Plus ve Galaxy S25 Ultra modelleri yer alacak. Akıllı telefonların tanıtım tarihi yaklaşırken teknik özellikler ve tasarımlarla ilgili detaylar belli olmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan bir haberde Samsung Galaxy S25 Ultra modelinin RAM kapasitesi belli oldu.

Galaxy S25 Ultra, 16 GB RAM ile gelecek

Samsung Galaxy S25 serisinin tanıtım tarihi yaklaşırken cihazların teknik özellikleri belli olmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan bir habere göre Samsung Galaxy S25 Ultra, 16 GB RAM kapasitesi ile gelecek.

Yeni çıkacak serinin yapay zeka destekli birçok özelliğe sahip olması bekleniyor. Bu özellikleri oldukça çok yer kaplaması, akıllı telefonların yüksek RAM’e sahip olmasını gerektiriyor. Bu nedenle de Samsung’un amiral gemisi serisinde RAM yükseltmesi yapması zorunluluk haline gelecek.

Öte yandan bu yükseltmeyi firmanın tüm modellerine yapıp yapmayacağı belirsiz. Galaxy S25 modelinin selef seride olduğu gibi 12 GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Galaxy S25 Plus ise henüz bir bilgi mevcut değil.

Öte yandan söz konusu serinin şarj hızları da daha önce çıkan sızıntılarda belli olmuştu. Galaxy S25 modelinin yine 25W, Galaxy S25 Plus modelinin ise 45W şarj hızıyla gelmesi bekleniyor. Serinin üst modeli Galaxy S25 Ultra için ise durum belirsiz.

Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı ortaya çıktı! İşte şık tasarım

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz