Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı sızdırıldı! Görünümü değişiyor mu?

0
721 Okunma
Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı

Samsung’un 2025 yılında çıkması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S25 Ultra’nın tasarımıyla ilgili ilk görüntüler nihayet ortaya çıktı. Teknoloji dünyasındaysa şimdiden merak uyandırdı. Peki bu yeni tasarım nasıl bir değişiklikle geliyor? İşte Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı hakkındaki detaylar…

Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı nasıl değişiyor?

Güney Koreli devin, bu yılki modeliyle önceki tasarım anlayışından radikal bir şekilde ayrılarak kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmaya hazırlandığı görülüyor. Ice Universe tarafından paylaşılan görüntüler, Galaxy S25 Ultra’nın yuvarlatılmış köşelere sahip olacağını gösteriyor. Bu yeni tasarım, Samsung’un Ultra serisinde uzun süredir tercih ettiği keskin köşeli tasarımdan bir dönüşü işaret ediyor. Yenilenen tasarım, cihazın elde daha rahat ve ergonomik bir tutuş hissi sunmasını sağlarken, estetik açıdan da cihaza daha yumuşak ve modern bir görünüm kazandırıyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı

Tasarımının yanı sıra, Galaxy S25 Ultra’nın donanımı da teknolojiseverleri meraklandıracak cinsten. Cihazda yer alması beklenen iki yüz megapiksel ana kamera, elli megapiksel telefoto, elli megapiksel süper telefoto ve elli megapiksel ultra geniş açılı kamera sistemi, fotoğraf ve video performansında yeni bir standart belirleyecek gibi görünüyor. Selfie tutkunları için ise on iki megapiksel ön kamera yer alacak.

A101 kendini aştı! MacBook Pro geliyor!

Cihazın kalbinde, Qualcomm’un üç nanometre teknolojisiyle üretilen ve Oryon CPU çekirdeklerine sahip Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinin bulunacağı söyleniyor. Bu işlemci ile cihaz, performansını iyi seviyeye taşıyacak gibi görünüyor. Ayrıca, 5.000 mAh kapasiteli batarya ve 45 W hızlı şarj desteği ile uzun kullanım süresi ve hızlı şarj imkânı sunularak, kullanıcı deneyimini üst seviyelere taşıması hedefleniyor. Ayrıca Samsung, Galaxy S25 ve Galaxy S25+ modellerinde ise kendi geliştirdiği Exynos 2500 çipini kullanmayı planlıyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra Tasarımı

Meraklıları tarafından beklenen Samsung Galaxy S25 Ultra, hem tasarımda hem de donanımda getirdiği yeniliklerle akıllı telefon pazarında yeni bir dönemin kapılarını aralayacak gibi görünüyor.

Peki kullanıcısı olduğunuz modelin yeni serisi için yenilenen tasarımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce de bu tasarım kullanım olarak daha mı rahat olacak? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla beraber paylaşabilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz