Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı ortaya çıktı! İşte şık tasarım

0
563 Okunma

Samsung, ocak ayında Galaxy S25 serisini tanıtacak. Rakibi Apple, iPhone 16 serisini tanıtmasından sonra Samsung Galaxy S25 serisi ile ilgili sızıntılarda artış olmaya başladı. Bugün ortaya çıkan haberlerde Galaxy S25 Ultra’nın tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı. Peki, Galaxy S25 Ultra’dan ne bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Samsung Galaxy S25 Ultra, şık tasarımıyla gelecek

Samsung, ocak ayında yapacağı etkinlikte Galaxy S25 serisini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken yeni çıkacak modellerle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bugün SamMobile tarafından yayınlanan haberde Galaxy S25 Ultra’nın tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S25 Ultra, kavisli kenarlara ve delik tasarımlı 12 Megapiksel özçekim kamerasına sahip olacak. Cihazın arka panelinde ise dört adet kamera ve LED flaş görünüyor. Siyah rengi görülen cihazın diğer seçeneklerinin neler olacağı ise henüz belli değil.

Akıllı telefonun tasarımı dışında ayrıca olarak önemli teknik özellikleri de ortaya çıktı. Galaxy S25 Ultra, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden güç alacak. Telefon, 6,9 inç büyüklüğünde ekrana ile gelecek.

Arka tarafta 200 Megapiksel Ana, 50 Megapiksel Ultra Geniş Açılı ve 2 adet 50 Megapiksel Telefoto kamera yer alacak. 5.000 mAh batarya ile gelecek ürün, 45W da hızlı şarj ile desteklenecek. Kutudan Android 15 tabanlı One UI 7.1 yazılımı ile çıkacak ve yedi yıllık Android OS güncellemelerini alacak. Etiket fiyatı ise henüz bilinmiyor.

Ultra ince tasarım: Samsung Galaxy S25 Ultra boyutu belli oldu!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz