Samsung Galaxy S26 tarih olabilir: Gelmeyecek mi?

0
97 Okunma
Samsung Galaxy S26 Gelmeyecek

Samsung, amiral gemisi Galaxy S serisiyle akıllı telefon pazarının zirvesinde yer almaya devam ediyor. Ancak, son çıkan söylentilere göre teknoloji devi, Galaxy S26 modelini seriden çıkarmayı planlıyor. Bu durumda, yeni model çıkmayabilir. Peki söylentilere göre Samsung Galaxy S26 gelmeyecek mi? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

Gerçekten de Samsung Galaxy S26 gelmeyecek mi? İşte yanıtı…

Son sızıntılara göre, Samsung’un amiral gemisi Galaxy S26’yı piyasaya sürmeyeceği ve bu modelin serinin dışında kalacağı yönünde güçlü iddialar var. Bu söylenti, ünlü sızıntı kaynağı Ice Universe tarafından paylaştığı bilgilere dayanıyor. Daha önce Galaxy Tab S10 serisinde de benzer bir strateji uygulayan Samsung, en küçük modeli iptal etmişti. Şimdi aynı durumun Galaxy S serisinde yaşanabileceği konuşuluyor.

Samsung Galaxy S26 Gelmeyecek

Ice Universe tarafından yapılan açıklamalar ise şu şekilde:

“Çinli üreticiler küçük boyutlu telefonlar konusunda daha iyi bir performans sergiliyor. Samsung’un bu alanda zarar etmesi, şirketi yeni bir strateji geliştirmeye itiyor olabilir. Apple ise, iOS avantajı sayesinde küçük boyutlu telefonlarını piyasada tutabilse de, kullanıcıların beklentilerini karşılamada zorlanıyor.”

Samsung S25 Ultra iPhone 16 Pro Max’i işlemcisiyle geride bırakacak

Apple’ın da iPhone 16 serisiyle benzer bir eleştiri oklarına maruz kalması, sektördeki küçük ekranlı amiral gemilerinin artık eski popülaritesini yitirdiğini gösteriyor. Kullanıcılar, daha büyük ve güçlü cihazlara yöneliyor. Samsung, bu değişen talepleri göz önünde bulundurarak Galaxy S26 modelini seriden çıkarmaya karar vermiş olabilir.

Samsung Galaxy S26 Gelmeyecek

Eğer bu iddialar doğruysa, Galaxy S26 serisi sadece Galaxy S26+ ve Galaxy S26 Ultra modelleriyle karşımıza çıkacak ve Samsung, küçük ekranlı amiral gemilerine veda edecek.

Peki Galaxy serilerinden olan yeni amiral gemisi modelin piyasaya sürülmeyecek iddiası hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Beklediğiniz cihazlar arasında mıydı? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz