Şeffaf tasarımlı iPhone 16 Pro üretildi! İşte görünümü

0
35 Okunma
Temsili görsel

Apple, geçtiğimiz ay gerçekleşen Its Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisini tanıttı. Yeni serinin tanıtımından sonra iPhone 16 modellerinin sıra dışı tasarımları ortaya çıkmaya başladı. Şeffaf tasarımın son yıllarda ön planda olmasıyla bir iPhone 16 Pro’nun arka paneli tamamen çıplak hale getirildi. Peki, şeffaf tasarıma sahip akıllı telefon nasıl görünüyor? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Şeffaf iPhone 16 Pro, sosyal medyada dikkat çekti

Son yıllarda özellikle teknolojik ürünlerde şeffaf tasarım ön plana çıkıyor. Birçok şirket şeffaf telefon, kulaklık ve el konsolu üretti. Fakat Apple kendi tasarım çizgisine devam ederek şeffaf tasarımda bir ürün sunmadı.

Farklı bir cihaz tasarımı Apple tarafından gelmese de Phone Repair Guru, YouTube hesabından Şeffaf iPhone 16 Pro tasarlayarak video paylaştı. Phone Repair Guru, akıllı telefonu şeffaf hale getirmek için ısı püskürtme, asitle ıslatma, zımparalama gibi birçok işlemden geçirdi.

Ardından da telefonun arka panelini boyadan ve malzemeden sıyrılarak tamamen şeffaf hale getirdi. Cihazın şeffaf tasarıma geçmesiyle cihazın iç kısmı tamamen görünür oldu. Tasarım sosyal medyada dikkat çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı, şeffaf tasarıma sahip iPhone 16 Pro’nun görünümünü sıra dışı ve şık buldu.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki birçok Apple müşterisi, şeffaf tasarıma sahip bir iPhone modelinin çıkmasını bekliyor. Fakat Apple tarafından bu konuyla ilgili somut bir adım gelmedi. Firma, yeni ve popüler ürünleri direkt olarak denemek yerine teknolojinin üzerinden zaman geçmesini tercih ediyor.

Çin, iPhone üreticisinin dört çalışanını gözaltına aldı! İşte nedeni

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz