Sizi sakinleştirecek 3 oyun önerisi

0
272 Okunma
sakinleştirici 3 oyun stardew valley

Uzun ve yorucu bir günün akşamında evinize gittiğinizde sıcak bir kahve yapıp bilgisayarın başına geçtikten sonra günün bütün stresini alacak oyunlar mı arıyorsunuz? Tam da doğru yere geldiniz. Bu haberimizde sizler için rahatlatıcı 3 adet oyun listeledik. Bazılarını mobilden de oynayabileceğiniz bu 3 oyun günün bütün stresini atmak için birebir. İşte o 3 oyun önerisi…

Köpek barınağında birbirinden tatlı köpekleri sahiplendirmek ister misiniz?

Sizler için rahatlatıcı ve sakinleştirici 3 adet oyun önerisi sunduk. Birbirinden rahatlatıcı görselleri ve animasyonları bulunan bu oyunların sizi daha iyi hissettireceğine eminiz!

1. To the Rescue!

To the Rescue oyun

To the Rescue oyununda bir köpek barınağının başına geçip köpekleri besleyerek, aşılarını yaparak, onları yıkayarak ve gezdirerek birbirinden eşsiz köpeklerin bakımını üstleniyorsunuz. Ardından, gelen ziyaretçilere uygun köpekleri seçerek onlara hayatlarını devam ettirecekleri evleri buluyorsunuz. Bütün bunları yaparken bütün köpeklerin birbirinden farklı ve eşsiz tercihleri olduğunu unutmamalısınız. Eğer siz de bir barınak sahibi olmak istiyorsanız bu oyun tam sizin için!

2. Stardew Valley

Stardew valley oyun

Stardew Valley, büyükbabasının ona devrettiği çiftliğe hayat vermeye çalışan şehirden kasaba hayatına göç etmiş bir çiftçinin maceralarını anlatan bir oyundur. Köylülerle ilişkilerinizi artırdıkça yeni tarifler ve farklı yollar açabileceğiniz, balık tutarak, tarlanızı ekip biçerek, hayvanlarınızı besleyerek para kazanabileceğiniz ve kazandığınız paralarla çiftliğinizi genişletip yeni maceralara atılabileceğiniz bir RPG oyunudur. Çok oyunculu seçeneği ile en fazla dört kişilik arkadaş grubunuzla anın tadını çıkarabilirsiniz!

3. Hundred Days

Hundred days oyun

Hundred Days, bağı yönettiğiniz ve şarap yapımı sürecinde çeşitli görevleri izlediğiniz bir simülasyon oyunudur. Farklı üzüm çeşitlerini farklı mevsimlere göre açabildiğiniz ve yetiştirebildiğiniz bu oyunda yaptığınız her şarabın tadı ve kalitesi farklı oluyor. Eğer siz de şarap yapımı sürecini merak ediyorsanız bu oyun tam sizlik diyebiliriz.

Amazon Prime ile Eylül ayında ücretsiz olacak 28 oyun açıklandı!

Siz bu 3 rahatlatıcı oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Aralarında daha önce oynadığınız oyunlar var mı? Yorum ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz