Tek oturuşta bitirebileceğiniz 4 Netflix dizisi

0
454 Okunma

Boş zamanlarınızı dizi izleyerek geçirmek istiyor ama ne izleyeceğinizi bulamıyor olabilirsiniz. Bu yazımızda sizler için tek oturuşta bitirebileceğiniz 4 Netflix dizisini listeledik.

High Fidelity

Nick Horby’in romanından uyarlanan High Fidelity’in başrolünde Big Little Lies, X-Men: Birinci Sınıf gibi yapımlardan tanıdığımız yetenekli oyuncu Zoë Kravitz yer alıyor. Brooklyn’de bir plak dükkanı sahibi olan, müzik ve pop kültür tutkunu bir kadının hikayesini anlatan dizi 1 sezondan oluşuyor. Son olarak toplamda 10 bölüm olan High Fidelity‘in bölümleri yaklaşık yarım saat sürmekte.

Alias Grace

Alias ​​Grace, Margaret Atwood’un ödüllü romanına dayanıyor. Altı saatlik mini dizi; yukarı Kanada’daki fakir, genç İrlandalı bir göçmen ve ev hizmetçisi Grace Marks’ın, istikrarlı bir eli James McDermott ile birlikte işverenleri Thomas Kinnear ve kahyası Nancy Montgomery’nin acımasız cinayetlerinden mahkûm edilmesini konu ediyor.

Netflix yeni özelliğini duyurdu. Seveceğiniz içerikler otomatik indirilecek!

After Life

Kara mizahıyla hem güldüren hem ağlatan bir İngiliz dram komedisi de After Life. İngiliz komedyen Ricky Gervais’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı mini dizide, çok sevdiği eşini kanserden kaybeden bir adamın yas sürecine tanık oluyoruz.

When They See Us

When They See Us, işlemedikleri bir suç yüzünden haksız yere suçlanan 5 gencin hikayesini anlatıyor. Gerçek bir olaydan alınan bu hikâyede gençlerin suçsuz şekilde hapse girmesinin ardından bu olayla mücadeleleri bu mini dizide konu ediliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz