Telegram güncellendi! Birçok yeni özellik geldi

0
69 Okunma

Telegram, kullanıcı deneyimini iyileştirecek yeni bir güncelleme duyurdu. Güncelleme, birçok farklı alanda yeni özellikler içeriyor. Telegram’ın yeni özellikler arasında iOS kullanıcıları için yeni arayüze sahip Görüntülü Konuşma ve işletmeler için Telefon Numarası Doğrulama gibi birçok yenilik yer alıyor. Peki, Telegram güncellemesinin detayları neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Telegram Telefon Numarası Doğrulama özelliğini duyurdu

Telegram, bugün yayınladığı bir blog yazısında birçok farklı özellik sunan yeni güncellemesini duyurdu. Telegram güncellemesinin en çok dikkat çeken yenilik, Doğrulama Platformu oldu.

İşletmeler, Doğrulama Platformu sayesinde uygulama veya web siteleri için doğrulama kodlarını Telegram üzerinden gönderebilecek ve Fragment üzerinden de ödeme yapabilecek. Telegram kodları diğer yöntemlere göre daha hızlı, ucuz, ve güvenli olacak. Bu işlem kullanıcı başına 0,01 dolar karşılığında gerçekleşecek.

Telegram’ın blog yazısında belirtilen bir diğer özellik ise iOS için yeni arayüze sahip Görüntülü Konuşma oldu. Bu özellik, iOS Telegram için baştan sona yeniden tasarlandı. Yeni arayüz sayesinde Görüntülü Konuşma, iPhone’un pil ömrünü en az seviyede harcayacak. Ayrıca performans açısından da daha iyi bir deneyim sunacak.

Telegram güncellemesinde dikkat çeken bir diğer yenilik ise Hediyeler için oldu. Kullanıcılar artık hareketli animasyonlarla birbirlerine hediye gönderebilecek ve bu hediyelerle bayramlarda ve özel günlerde tebrik mesajı atabilecek.

Telegram kullanıcıları dikkat: Kullanıcı verileri, yasal talep doğrultusunda paylaşılacak!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz