TikTok, Instagram’ın sevilen özelliğini getiriyor

0
107 Okunma

Sosyal medya platformları, bünyelerine yeni özellikler eklerken birbirlerinde de ilham almaya devam ediyor. Instagram kısa süre önce Notlar özelliğini bünyesine ekledi. Söz konusu özellik, adından da belli olduğu gibi kullanıcıların kısa notlar paylaşmasını sağlıyor. Notlar, hikayelerde de olduğu gibi 24 saat sonra kayboluyor. Aynı özellik şimdi TikTok için de geliyor. Peki, TikTok’un Notlar özelliği nasıl görünecek? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

TikTok, Notlar özelliği üzerinde çalışıyor

Instagram’dan sonra TikTok da Notlar üzerinde çalışmaya başladı. Sosyal medya platformu, kullanıcılarının düşünceleri yazılı olarak paylaşması için yeni özelliği ekliyor. Söz konusu özellik, TikTok’ta da Instagram’da olduğu gibi çalışacak. Paylaşılan düşünceler, hikayelerde de olduğu gibi 24 saat sonra silinecek.

Fonksiyon, TikTok’da da Instagram’daki adıyla yayınlanacak. Platform, yeni özelliğini Avusturalya ve Kanada’da yayınlamaya başladı. TikTok için Notlar, uygulamanın yayınladığı ülkelerde kademe kademe açılacak. Firma, yeni özelliği ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:

“TikTok topluluğunun TikTok Notları’nı kullanarak fotoğraf gönderileri aracılığıyla anlarını paylaşmaya devam edeceğini umuyoruz. İster maceraları belgelemek, ister yaratıcılığı ifade etmek veya sadece birinin gününün anlık görüntülerini paylaşmak olsun, Notlar deneyimi fotoğraf içeriği aracılığıyla paylaşım yapmak ve etkileşim kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.”

Instagram’ın sevilen özelliği, Hikayeler için genişliyor

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz