Teknolojiyi üçe katlayan yeni tasarım! Üçe katlanabilen Huawei Mate XT

0
258 Okunma
Üçe Katlanabilen Huawei Mate XT

Huawei, akıllı telefon dünyasına damga vuracak bir yenilikle geliyor: Üçe katlanabilen Huawei Mate XT! Yapılacak etkinlik öncesinde cihazın tanıtım videosu yayınlandı ve teknoloji tutkunlarının ilgisini şimdiden çekmeyi başardı. Mate XT, dünyada üçe katlanabilen ikinci telefon olacak. İşte tasarımı ile dikkat çeken modelin özellikleri hakkındaki detaylar…

Üçe katlanabilen Huawei Mate XT farklı tasarımıyla nasıl bir görünüm sunacak?

Huawei Mate XT, Çinli aktör Andy Lau’nun rol aldığı tanıtım videosunda, sahip olduğu yeni üçlü katlanabilir tasarımıyla göz doldurmayı başarıyor. Huawei’nin önceki katlanabilir modeli Mate X5’in üzerine kurulan Mate XT, bu teknolojiyi bir adım daha ileriye taşıyor. Çift menteşe sistemi sayesinde açıldığında yaklaşık on inçlik bir ekran sunan Mate XT, bir akıllı telefon ve tablet deneyimini bir arada sunuyor. Üstelik, yapısı sayesinde diğer katlanabilir telefonlara göre yüzde elli daha fazla ekran alanı sağlıyor ve kalem desteği vadediyor.

Huawei Mate XT, tasarımıyla olduğu kadar performansıyla da dikkat çekiyor. Arka tarafında, periskop telefoto lensli sekizgen bir kamera modülü bulunan cihaz, Mate 60 RS Ultimate Design modelinden esinlenilmiş. Arka paneli ise vegan deri kaplama ile bir dokunuş sunarken, Huawei ve Ultimate Design markaları bu panelde öne çıkıyor. Tüm bunların yanında, telefon açık hâldeyken kalınlığı yalnızca beş milimetrenin altında kalıyor. Bu da sektördeki en ince katlanabilir telefonlardan biri olmasını sağlıyor.

iPhone 16 ve Huawei üçe katlanabilir telefon aynı gün piyasaya sürülüyor!

Huawei Mate XT’nin tam teknik özellikleri belli olmasa da, Kirin 9 serisi yonga setiyle donatılacağı söyleniyor. Huawei’nin ilk nesil üç katlanabilir telefonu olması nedeniyle, sınırlı sayıda üretilip satılması beklenen cihazın fiyatı ise yaklaşık 14.900 Yuan (yaklaşık iki bin dolar) olarak belirlenmiş durumda.

Üçe Katlanabilen Huawei Mate XT

Akıllı telefon dünyasında merak uyandıran özelliklere sahip Üçe katlanabilen Huawei Mate XT, teknolojiseverler için şimdiden bir heyecan kaynağı olmayı başarıyor.

Peki farklı tasarımıyla teknoloji dünyasına yeni bir soluk getiren bu cihaz hakkında sizin düşünceleriniz neler? “Üçe katlanan” yapısıyla cihaza kazandırdığı görünümü nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında bizlerle ve okurlarla beraber paylaşabilirsiniz. Deneyim ve düşüncelerinizle birlikte yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz