visionOS 2 yayınlandı! Yeni özellikler

0
107 Okunma
apple vision pro visionOS 2

Apple, bu yıl satışa çıkardığı Apple Vision Pro gözlüğü için visionOS 2 işletim sistemini geçtiğimiz gün yayınladı. Vision Pro kullanıcıları yeni gelecek özellikler için epey heyecanlıydı. Peki yeni gelen visionOS 2 özellikleri neler? İşte haberimizin detayları…

Vision Pro’nun yeni güncellemesi geldi: visionOS 2

VisionOS 2 güncellemesi çarpıcı birçok özelliği ile geldi. Vision Pro cihazınızda artık fotoğraflarınızı çarpıcı bir derinliğe sahip üç boyutlu uzamsal fotoğraflara dönüştürebileceksiniz. VisionOS 2 güncellemesi, özel olarak geliştirilmiş yapay öğrenme algoritmalarını kullanarak tek dokunuşla iki boyutlu fotoğraflarınıza adeta yeniden hayat veriyor. Fotoğraflar uygulamasının bir diğer çarpıcı özelliği ise SharePlay. SharePlay sayesinde aile üyeleriniz veya arkadaşlarınız ile beraber arşivinizdeki içerikleri paylaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda diğer üyeler ile beraber aynı odadaymışsınız gibi hissedebiliyorsunuz.

Vision Pro visionOS 2 apple

Fotoğraflar kısmından ayrı olarak yeni gelen özelliklerden bir diğeri ise Yeni el hareketleri. Yeni özellik sayesinde artık Apple Vision Pro’da gezinmek daha hızlı ve kolay hale geliyor. Kullanıcılar tek elini kaldırıp parmaklarıyla dokunuş hareketi yaparak Home View’a geçebiliyor, ellerini çevirerek saati görebiliyor, pil yüzdesini kontrol edebiliyor ve Denetim Merkezi’ne erişebiliyorlar. Aynı zamanda visionOS 2 güncellemesi ile beraber kullanıcılar gözlüklerini fare ile beraber kullanabiliyorlar.

Ayrıca bu yılın ilerleyen aylarında, Mac Sanal Ekran ile kullanıcıyı saran ultra geniş ve genişletilebilir bir ekrana sahip olacak. Kullanıcıların bu özelliği merakla beklediği bildiriliyor. Apple Vision Pro ile yapılabileceklerin sınırı yok. Farkındalık uygulaması sayesinde nefes alış veriş düzenine yanıt veren görsel animasyonlar ekleniyor. Bu sayede kullanıcı sakinleşebiliyor. Yeni erişilebilirlik özelliklerinden bir diğeri ise Canlı Alt Yazılar. İzlediğiniz her şeyin gerçek zamanlı dökümüne ulaşabiliyorsunuz.

Apple Vision Pro’nun ilk büyük güncellemesi geldi!

Peki siz Apple’ın popüler aygıtı Vision Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? VisionOS 2’ye güncellemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz