Vivo T3 Ultra’nın tanıtım tarihi ve tasarımı belli oldu! İşte detaylar

0
136 Okunma

Vivo, yeni ürünlerini tanıtarak akıllı telefon pazarındaki yerini korumaya devam ediyor. Firma, bugün Vivo Y37 Pro modelini tanıttı. Bunun dışında bir de Vivo T3 Ultra’nın tanıtım tarihini açıklarken cihazın tasarımını da gösterdi. Peki, T3 Ultra ne zaman tanıtılacak ve tasarımı nasıl olacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Vivo T3 Ultra, 12 Eylül’de tanıtılacak

Vivo, geçen hafta Vivo T3 Pro’yu tanıttı. Firma şimdi de serinin devamı olarak T3 Ultra modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Vivo tarafından bugün paylaşılan afişte Vivo T3 Ultra modelinin de 12 Eylül tarihinde tanıtılacağı açıklandı.

Afişte cihazın tasarımı da göründü. Cihaz, kavisli ve çentiksiz ekran tasarımıyla öne çıkıyor. Ekranın üst orta kısmında da delik tasarımında bir özçekim kamerası yer alıyor.

Arka panelde ise alt alta sıralanmış iki adet yuvarlak alan görünüyor. Bu alanlarda alt alta dizilmiş üç tane kamera sensörü yer alıyor. Sadece yeşil renk seçeneği görünen cihazın teknik özellikleri ve fiyatıyla ilgili ön bilgi mevcut değil. Fakat geçen hafta tanıtılan Vivo T3 Pro modelinden daha güçlü bir donanıma ve daha yüksek fiyat etiketine sahip olacağı öngörülüyor.

Vivo Y300 Pro görücüye çıktı: Teknik özellikleri ve tasarımı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz