Vivo X Fold 3 Pro’nun yeni versiyonu tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

0
52 Okunma

Vivo, Vivo X Fold 3 Pro isimli son katlanabilir telefonunu haziran ayında tanıttı. Firma şimdi de bu telefonunun yeni Lunar White (Ay Beyazı) versiyonunu güncelleyerek yeniden sınırlı sayıda pazara sürdü. Peki, Vivo X Fold 3 Pro Lunar White için değişiklikler neler? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Vivo X Fold 3 Pro Lunar White teknik özellikleri ve fiyatı

Vivo X Fold 3 Pro Ay Beyazı, tasarım yönünden değişiklik yaşasa da teknik özellikler bakımından hala aynı. Firma, yeni ürününün sadece yeni renk seçeneğini eski özellikleriyle birlikte sınırlı sayıda pazara sürdü. Vivo, aynı telefonun siyah renk seçeneğini de yılbaşında sunmuştu.

Vivo X Fold 3 Pro, gücünü 4 nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alıyor. İşlemci; bir adet 3.3 GHz hızında Cortex-X4, iki adet 3.0 GHz hızında Cortex-A720, üç adet 3.2 GHz hızında Cortex-A720 ve iki adet 2.3 GHz hızında Cortex-A520 çekirdeklerine sahip.

Akıllı telefon; 8,03 inç büyüklüğünde birincil, 6,53 inç büyüklüğünde de AMOLED ekrana sahip. İkincil ekranda 32 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor. Arka panelde ise 50 Megapiksel üçlü kamera kurulumu var. 5.700 mAh bataryası bulunan telefon, 100W şarjla destekleniyor.

Güvenliğini ekran içi parmak izi okuma teknolojisiyle koruyan telefonun fiyat etiketi ise 159.999 INR (65.312,18 Türk Lirası) olarak açıklandı.

Vivo V40e tanıtıldı: Teknik özellikleri ve fiyatı

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz