WhatsApp’a yapay zeka aracı eklendi! Görüntü oluşturmak bile mümkün

0
39 Okunma

Yapay zekanın yaygın hale gelmesi, uygulamalarda da etkisini göstermeye başladı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre son olarak Microsoft’un yapay zeka destekli sohbet robotu Copilot, WhatsApp içine entegre edildi. Peki, Microsoft Copilot aracının WhatsApp bünyesine entegre olması ne gibi bir değişiklik sağlayacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

WhatsApp, Microsoft Copilot ve DALL-E 3’ü bünyesine ekledi

Yapay zeka birçok insanın günlük işlerini daha kolay hale getirmeye başladı. Bu nedenle birçok uygulama da yapay zeka araçlarını kendi bünyesinde topluyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre Microsoft Copilot ve DALL-E 3, WhatsApp bünyesine dahil oldu.

İki yapay zeka aracının mesajlaşma uygulamasında yer almasıyla birlikte kullanıcılar artık uygulama içinde yazılı soru sorarak yapay zekadan yanıt alabilecek. Yapay zeka, kullanıcılara gelen karmaşık mesajların özetlenmesi ve herhangi bir mesaja verilecek cevap önerisi gibi konularda kullanıcılara destek olabilir.

Öte yandan WhatsApp kullanıcıları, DALL-E 3 sayesinde uygulama içinde komut girerek görsel oluşturabilecek. Bu yapay zeka aracı, ikili sohbetleri ev grup sohbetlerini zenginleştirecek. Kullanıcılar, yapay zeka aracı sayesinde uygulamadan çıkmadan sadece metin yazarak istedikleri görseli oluşturup anlatımlarını daha doğru bir şekilde ifade edecek.

Ayrıca yapay zeka aracını kullanmak için Microsoft hesabı açmak gerekmiyor. Microsoft’un Copilot for Social Apps uygulamasındaki QR kodu tarayarak veya doğrudan sohbet başlatarak Copilot’u kullanmak mümkün.

Telegram güncellendi! Birçok yeni özellik geldi

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz