WhatsApp’ın yeni özelliği, sohbetleri renklendirecek

0
49 Okunma

WhatsApp, yaklaşık 2,7 milyar kullanıcıyla dünyanın en çok indirilen uygulaması konumunda yer alıyor. Uygulama, milyarlarca kişinin ihtiyaçlarını gözetmek için sık sık yeni özellik getiriyor. Bugün de WhatsApp sohbetlerine yeni bir özellik geleceği ortaya çıktı. Yeni Varsayılan Tema özelliği sayesinde WhatsApp sohbetleri renklenecek.

WhatsApp, sohbetler için Varsayılan Tema özelliğini getirecek

WhatsApp, kullanıcı deneyimi en iyi hale getirmek için sık sık yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Bu şekilde kullanıcılarının kalıcı olmasını sağlıyor ve yeni kullanıcılar ediniyor. Sevilen mesajlaşma uygulamasının bugün de sohbetler için “Varsayılan Tema” özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Söz konusu özellik, yine Meta çatısı altında yer alan Instagram’da da bulunuyor. WhatsApp kullanıcıları, yeni özelliğin gelmesiyle birlikte uygulamanın içinden sohbetleri için tema belirleyecek ve mesajlaşma balonları da buna uygun bir biçimde renklenecek. Bu sayede sohbetler renkli bir hale gelecek.

Test aşamasında bulunan özellik yalnızca bireysel olarak çalışacak. Yani sohbette ayarlanan tema, karşı tarafta görünmeyecek. Her WhatsApp kullanıcısı, kendi varsayılan temasını belirleyecek. Temalar, her zevke hitap eden farklı renklerde olacak.

Bu özellik, Instagram’da bireysel kullanılmıyor, belirlenen temalar iki taraflı olarak da kullanılıyor. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki söz konusu yenilik hala test aşamasında bulunuyor. Kararlı sürüme ne zaman geleceği henüz belli değil.

Samsung’un Google Mesajlar hamlesi işe yaradı: WhatsApp ve Instagram’ı geçti!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz