WhatsApp’tan Durum görüntülenmelerini artıracak yenilik

0
53 Okunma

WhatsApp, kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmek için sık sık yeni özellikler üzerinde çalışıyor. WABetaInfo tarafından yazılan bir blog yazısına göre WhatsApp, kullanıcılarının durum güncellemelerini daha iyi takip etmelerini sağlayacak yeni bir özellik daha sunacak. Peki, söz konusu özelliğin detayları neler? Habere hep birlikte göz atalım.

WhatsApp’ın Gri Halka özelliğini Sohbet bölümüne de dahil edecek

WhatsApp, uzun süre önce Durum Güncellemeleri özelliğini sundu. Durum Güncellemeleri, Instagram’ın Hikayeler özelliği ile benzerlik gösteriyor. Fakat Hikayeler’den farklı olarak yeni paylaşılan WhatsApp Durum Güncellemeleri’nin etrafına yeşil yeşil renk halka ekleniyor.

Durum görüntülendiğinde yeşil renk halka, griye dönüyor. Fakat bu değişim sadece Durum Güncellemeleri sekmesinde görünüyor. Kullanıcılar herhangi bir durumu gördükten sonra Sohbet bölümünden aynı duruma tekrardan bakamıyor. WhatsApp kullanıcısının gördüğü bir güncellemeyi tekrardan açması için Sohbet sekmesinden Durum Güncellemeleri sekmesine geçiş yapması gerekiyor.

WhatsApp da söz konusu sorunu düzeltmek için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WhatsApp kullanıcıları, yeni özellik sayesinde gri halkayı artık Sohbet sekmesinde de görecek. Yani yeni özellik, kullanıcıların Sohbet bölümünden Durum Güncellemeleri’ne geçiş yapmadan görüntülediği bir durumu yeniden görmesini sağlayacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki söz konusu yenilik henüz test aşamasında bulunuyor, kararlı sürüme ne zaman geleceği henüz belirsiz.

WhatsApp, yeni özellik ile iOS kullanıcılarını sevindirecek!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni özellik, WhatsApp kullanımını iyileştirecek mi? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz