Xiaomi 15 Pro tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

0
113 Okunma

Xiaomi, ekim ayında Çin’de Xiaomi 15 Pro’yu tanıtacak. Firma Xiaomi 15 Pro modelini küresel pazarda da gelecek yıl tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşan amiral gemisi modelinin tasarımı, renkleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı. Peki, 15 Pro modelinden neler bekliyoruz? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Xiaomi 15 Pro teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu

Xiaomi, gelecek ay amiral gemisi sınıfında yer alacak Xiaomi 15 Pro modelini tanıtacak. Tanıtım tarihi yaklaşan cihazın teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu. Phone Arena tarafından yayınlanan habere göre 15 Pro, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle tanıtılacak. 15 Pro, Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisine sahip ilk akıllı telefon olacak.

Cihaz; 6,78 inç büyüklüğünde, 2K çözünürlüğünde, 120 Hz yenileme hızında AMOLED ekranla gelecek. Ekranda 32 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak.

Arka planda ise 50 Megapiksel ana, 50 Megapiksel ultra geniş açılı ve 50 Megapiksel telefoto kamera yer alacak. Kameralar, Xiaomi’nin diğer birçok telefonu gibi kare bir yuvada bulunacak.

Siyah, beyaz ve gri renk seçeneklerinde gelecek 15 Pro, 6.000 mAh bataryaya sahip olacak ve 90W kablolu 80W da kablosuz şarjla desteklenecek. 16 GB’a kadar RAM seçenekleri olacak telefon, 1 TB’a kadar da depolama alanı seçenekleriyle gelecek.

Cihazın 5 yıl Android güncellemesi alacağı da öngörülüyor. Fakat fiyat etiketiyle ilgili ön bilgi henüz mevcut değil.

Xiaomi 15 Ultra tasarımı ve özellikleri belli oldu!

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz