2020 yılında en çok satan robot süpürgeler

0
1.984 Okunma

Robot süpürgeler son dönemlerde birçok ev hanımı tarafından tercih ediliyor. Ev temizliğinde büyük bir avantaj ve kolaylık sağlayan bu yeni nesil süpürgelerin 2020 yılında en çok satılan 5 modeli sizin için listeledik. İşte robot süpürgeler ve özellikleri:

Roborock S5 Max

Roborock S5 Max kir algılama sensörü sayesinde kire göre temizlik yapabilen Roborock S5 Max, farklı yüzeylere göre farklı temizleme modlarıyla temizlik yapıyor. Hem uzaktan hem de manuel olarak kumanda edilebiliyor ve her zemine uygun sıvı kullanım miktarı ayarlanabiliyor. Üç saat kesintisiz temizlik imkanı sunan robot süpürge, otomatik park sensörü sayesinde şarj ünitesine geri dönüyor.

Roborock S5 Max’e sahip olmak için bu linke ulaşabilirsiniz

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Teknoloji devi Xiaomi, yapay zeka geliştirmelerini bu üründe de başarılı bir şekilde kullanmış. Kendi haritasını oluşturan cihaz, uygulama üzerinden komut alıyor. 200 ml su deposuyla hassas su kontrolü sağlayan Robot Vacuum Mop, 2500 Pa emiş gücüne sahip. Yani oldukça başarılı. Yüksek hassasiyetli sensörlerle donatılan cihaz, 20 mm’ye kadar olan engellerin üzerinden geçebiliyor. Böylelikle halılarda ya da eşiklerde takılmıyor.

Xiaomi Mi Robot Vacuum’a sahip olmak için bu linke ulaşabilirsiniz

iRobot Roomba 606 

 

166 derecelik geniş açılı bir şekilde harita oluşturup konum yakalayan akıllı robot süpürge Görsel Dinamik Navigasyon Sistemi sayesinde koordinatları seri şekilde belirliyor. 2500PA güçlü emişi sayesinde evde toz bırakmayan iRobot Roomba mekan ne kadar kalabalık ve karmaşık olsa da 15 farklı sensörüyle doğru yolu verimli şekilde haritalandırabiliyor. Gerektiğinde kendini şarj edip ardından kalan yerden temizliğe devam eden model hassas su kontrolüyle evinizi hem siliyor hem süpürüyor.

iRobot Roomba 606’ya sahip olmak için linke ulaşabilirsiniz.

Anker Eufy RoboVac L70

En küçük tozları bile yakalayarak evinizde detaylı bir temizlik sağlayan RoboVac, Wi-Fi özelliği sayesinde uzaktan erişim imkanı sağlıyor. Çoklu temizleme ile otomatik zamanlama gibi modları bulunan robot süpürge 2000 Pa üstün emiş gücü ve yan fırça donanımıyla 3 aşamalı temizleme sistemi kullanarak çalışıyor. 7,5 cm yüksekliğindeki robot süpürge dar alanlara girebildiği için de çok tercih ediliyor.

Anker Eufy RoboVac L70’e sahip olmak için linke ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Viomi V2 Pro

Başka bir Xiaomi robot süpürge ile devam edelim. 2 saate kadar kesintisiz temizlik vaadeden Viomi V2 Pro, biyonik sistemi sayesinde suyu otomatik olarak emiyor ve yeterli seviyede suyu içerisinde barındırıyor. Tekli süpürme, tekli durulama, çoklu süpürme ve çoklu durumalama modlarıyla dikkat çeken cihaz, eksiksiz bir temizlik sunuyor. Uygulama üzerinden dilediğiniz bölgeyi seçiyor ve o bölgenin özel olarak temizlenmesini sağlayabiliyorsunuz.

Xiaomi Viomi V2 Pro’ya sahip olabilmek için linke ulaşabilirsiniz.

Aşırı işlenmiş gıdalar tehlike saçmaya devam ediyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz