2023 yılındaki en kötü filmler belli oldu!

0
412 Okunma

2023 yılında pek çok film vizyona girdi. Bazı yapımlar eleştirmenler ve halk tarafından çok beğenilirken bazı yapımlar da pek beğenilmedi. Peki geçtiğimiz yılın en kötü filmleri neler? İşte listesi…

2023 yılındaki en kötü filmler!

İçerisinde pek çok değerlendirmenin yapıldığı ünlü web sitesi Metacritic pek çok eleştirmen ile çalışarak geçtiğimiz yılın en kötü filmlerini yayınladı. Peki bu listede hangi filmler var?

en kötü filmler

Yayınlanan listenin başında yapımcısı Stuart Alson olan Winnie the Pooh- Blood and Honey filmi var. Film Cristopher Robin’in üniversiteye gidip Pooh ve Piglet’i bırakmasıyla başlıyor. Ardından Robin’in Pooh ve Piglet’i görmezden gelmesi bu ikiliyi oldukça vahşileştiriyor. Korku türünden vizyona giren bu film insanlar tarafından pek beğenilmemiş gibi.

İkinici sırada ise On a Wing and a Prayer filmi yer alıyor. Bu film ise yolcuların uçağa binmesini, ardından pilotun ölmesi ile herkesin paniğe kapılmasını ve yolcular arasından Dough White isimli birinin uçağı kurtarmasını konu ediyor.

Sırada üçüncü olarak After Death adlı bir film var. Ardından  Children of the Corn (2023), Freelance, Dear David ve Assassin Club filmleri yer alıyor. Peki bu listenin devamında hangi filmler yer alıyor? işte listesi:

  1. Five Nights at Freddy’s
  2. Love Again
  3. Rebel Moon Part 1: A Child of Fire
  4. God Is a Bullet
  5. Pet Sematary: Bloodlines
  6. Expend4bles
  7. Fear the Night
  8. Fool’s Paradise
  9. Assassin Club
  10. Dear David
  11. Freelance
  12. Children of the Corn (2023)
  13. After Death
  14. On a Wing and a Prayer
  15. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey

2023’ün en çok hasılat yapan filmleri açıklandı!

Yukarıda verilen bu sıralama elbette kişiden kişiye göre değişebilir. Peki sizin bu filmler arasında izlediğiniz yapımlar var mı? Sizce geçtiğimiz yılın en kötü filmi hangi filmdi? Görüşlerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz