5 kameralı Nokia 9!

0
198 Okunma

Nokia üst seviye, premium bir telefon modeli çıkarmayalı uzunca bir zaman oldu. Çoğunlukla giriş seviyesi ve orta seviye modellere yönelen marka artık sessizliğine son vermeye hazırlanıyor. MWC 2019’da görücüye çıkması planlanan 5 kameralı Nokia 9 şimdilik merakla bekleniyor. Aynı zamanda hakkında dedikodular da çıkmaya devam ediyor. 

Nokia 9 ismi verilen telefonda alüminyum kasanın kullanıldığı konuşuluyor. Bu sayede telefon premium algısını bize hissettirecek. Üzerinde fiziksel bir tuşun bulunmaması da bu algıyı destekliyor. 128 GB depolama alanı olan telefon verilerimizi depolama konusunda da sorunsuz görev yapacak gibi. 

Nokia 9’un en çekici yanlarından birinin kamerası olacağını söyleyebiliriz. Eğer dedikodular doğruysa telefon arkasında adeta bir kamera komünü ile gelecek. Ancak bunun doğruluğunu MWC 2019’da öğrenebileceğiz. 

Şimdilik gözler 24 Şubat’a çevrilmiş durumda. 5 kameralı Nokia 9 modelini görme ihtimalimiz olan en erken etkinlik MWC 2019. Tanıtımının ardından satışa sunulacak olan telefon ilk aşamada Avrupalı tüketicilerle buluşacak. Fiyatı ise 800 dolar civarında olacak. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz