Yeni iPhone modelleri hızlı şarj ile birlikte gelebilir

1
323 Okunma
Hızlı şarj

iPhone 8 ve üstü modeller için telefonun kendine de hızlı şarj desteği bulunuyordu fakat bu özelliği kullanabilmeniz için ayrı bir adaptöre ihtiyacınız vardır. Yapılan sızıntılara göre yeni iPhone modelleri hızlı şarj adaptörü ile birlikte gelecek.

Yeni iPhone modelleri için hızlı şarj adaptörü satın almayacaksınız!

Geçtiğimiz ay Weibo üzerinde yapılan bir paylaşımda, 2018 iPhone modellerinde yeniden tasarlanmış bir 18W güç adaptörüne ve USB-C Lightning kablosuna yer verileceği iddia edildi. Şimdi ChargerLab’ın açıklamaları iddiaları oldukça güçlendirdi. Apple’ın 18W’lık bir güç adaptörü tasarladığını belirtti. Bu gelişmeler sayesinde artık bu özelliği kullanmak için ayrı bir maliyete katlanmak zorunda kalmayacaksınız.

Hızlı şarj

Paylaşılan 3D çizimlerde yeni şarj adaptörünün Avrupa versiyonu gösteriliyor. Üst kısımda yer alan USB-C portu dikkat çekiyor. Amerika versiyonunun ise priz bağlantısı dışında aynı tasarıma sahip olacağı belirtiliyor. iPhone X, 18W’lık bir adaptör ile bir saat içerisinde yaklaşık yüzde 79 şarj olurken, standart adaptör ile aynı sürede yüzde 39 seviyesine ulaşılıyor.

1 Yorum

  1. -ebilir, -abilir ile yazi mi yazilir? Ortada fol yok yumurta yok. Varsayimlarla ilgili blog yazilmaz hacilar. Tamam gazetecilik okumadiniz, sadece insanlari heyecanlandirip onlarin tepkilerini almaya calisiyorsunuz. Ama daha akillica yontemler var bunun icin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz