Instagram Hikayeler’in yeni özelliği!

0
385 Okunma
Instagram hikayeler

Instagram Hikayeler ile her gün takip ettiğimiz veya hayranı olduğumuz kişilerin günlük paylaşımlarını izliyoruz. Hikayeler kısmındaki paylaşımlar ise bu yoğunluk sebebi ile her gün geliştirilmeye devam ediyor. Bugün Hikayeler kısmında yeni bir özellik daha geldi. Instagram gönderilerini artık hikayenizde direkt olarak paylaşabileceksiniz.

[benzer]https://goo.gl/TnFtSH[/benzer]

Instagram Hikayeler için yeni paylaşım özelliği

Özellikle genç kitlenin aktif olarak kullandığı Instagram Hikayeler bölümü, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Genellikle Instagram kamerasından veya galerinizden yapabildiğiniz paylaşımlar, Spotify’dan yapacağınız direkt paylaşımlar ile günceme gelmişti. Birçok kişi tarafından yapılan Instagram gönderilerinin ekran görüntülerini paylaşması, geliştiriciler için yeni bir özellik haline getirildi. Başkalarına ait Instagram gönderilerini Hikayeler kısmında kolaylıkla paylaşabileceksiniz.

Instagram Hikayeler

Paylaşımını yaptığınız kişiye ait kullanıcı ismi hikayeniz de otomatik olarak yer alacak. Ayrıca post şeklindeki ekran görüntüsünün boyutunu değiştirebilecek veya istediğiniz gibi konumlandırabileceksiniz. 2 farklı renk seçeneği ile sunulan bu paylaşımlarınızda GIF, yazı veya emoji gibi tüm hikayeler özelliklerini kulanabileceksiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz