Google Asistan yazılımı şimdi de görüntülü görüşme yapabiliyor!

0
352 Okunma
Google Asistan yazılımı şimdi Duo aracılığıyla görüntülü görüşme yapabiliyor

Google Asistan yazılımı ve Duo görüntülü görüşmesi uygulaması birleşiyor!  Google, iki uygulama arasında bir entegrasyon sağlayarak, geniş ve biraz karmaşık mobil iletişim uygulamaları ağını yavaş ama emin adımlarla bir araya getiriyor!

Google Asistan şimdi Duo sayesinde görüntülü görüşme yapabiliyor!

Android Polisi tarafından bugün bildirildiği üzere , artık Google Asistan’dan irtibat listemizdeki biriyle bir görüntülü görüşme başlatmasını isteyebiliyoruz. Böyle bir istekte bulunduğumuz zaman otomatik olarak bizi Duo uygulamasına bağlıyor. Android polisi, kullanıcın telefonunda Duo yüklü değilse, Google  Asistan’ın bunun yerine Hangouts’u kullanacağını açıkladı.

Bu özellik, tüm akıllı cihaz  kullanıcısına dağıtılmayabilir. Herkese sunulmuş olsa bile, Google Asistan henüz Türkiye’de resmi kullanımda olmadığı için, Türkçe konuşan kullanıcılar bu imkandan şu an için yararlanamayacaklar. Ancak bu yıl sonuna kadar Google Asistan’ın Türkiye’de resmen kullanıma sunulacağı söyleniyor. Bu özelliğin gelmesiyle Duo üzerinden hızlı video sohbet başlatma imkanına da kavuşmuş olacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz