Spotify Lite geldi

0
216 Okunma

Spotify bugün Android uygulamasının daha hafif versiyonunu piyasaya sürüyor – Spotify Lite, daha küçük veri planları ve daha eski cihazları olan insanlar için tasarlandı. 10 MB’lık uygulama (ana Spotify uygulaması 100 MB’lık bir alan gerektirebiliyor) yeni ve büyük bir özelliğe sahip: bir veri limiti belirleme ve bu limite ulaşıldığında bir bildirim alma yeteneği de var, veri kullanımına dikkat eden insanlar için oldukça gerekli.

Spotify asistan oluyor, ‘Hey Spotify’ geliyor

Spotify Lite hakkında daha fazla bilgi

Spotify Lite kullanarak, dinleyiciler de şarkı önbelleğini kontrol edebilir, depolama bir sorunsa, tek dokunuşla temizleyebilirler. Bu uygulama Google Play aracılığıyla Asya, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika çevresindeki 36 ülke pazarında bulunmaktadır ve Android sürüm 4.3 ve daha üst sürümleri çalıştıran tüm cihazlarda çalışacaktır. Her zamanki Spotify uygulamasıyla aynı deneyimi sunar, ancak daha yavaş bağlantıları olan ve daha az veri yoğun hücre planına sahip olanlar için optimize edilmiştir.

https://youtu.be/PUOTD-t0xKQ

Müzik dilemeyi seven ve aynı zamanda çok fazla veri harcamak istemeyen herkesin kullanması gereken bir uygulama diyebiliriz çünkü çağımızda Türkiye genelinde herkes hızlı internete sahip olamıyor henüz. 10 MB boyuta düşürülmesi oldukça güzel bir değişim ve güç tüketimi sağlıyor. Şu an için sadece Android cihazlara sunulan Spotify Lite henüz iOS işletim sistemli cihazlara gelmedi.

Spotify indiren kullanıcılar, sizce Lite versiyonu indirilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz