Adobe Productions ve Team Projects iş birliği geliştirildi

0
440 Okunma
Adobe Productions ve Team Projects

Eve taşınan işler ile birlikte birçok programın da kullanımı artmış durumda. Kullanıcılar arasında iş birliğine dayalı çabaları kolaylaştırmak için Adobe, Premiere Pro’da yeni bir özellik olan “Productions” ı başlattı ve tüm Creative Cloud aboneleri için “Team Projects”e erişimi sağlıyor.

Yeni Adobe Productions ve Team Projects iş birliği

Verimlilik ve ölçeklenebilirlik için yapılan bu çabanın ardında Adobe hem bireysel kullanıcıları hem de ekipler için daha çok seçenek sunuyor. Bu sayede yeni özellik kullanıcıların daha fazla düzenleme yapmasını, işlerini daha kısa sürede halletmesini ve farklı varyasyonları sunmasıyla dikkat çekiyor.

Adobe Productions’ın temel amacı, söz konusu ekiplere paralel çalışmak için görevleri bölme yeteneği sunmak olarak gösteriliyor. Kullanıcılar dosyaları kilitleyebiliyor, okuma ve yazma izinlerini ayarlayabiliyor.

14 Nisan’dan 17 Ağustos’a kadar Premiere Pro ve After Effects kullanıcıları, Creative Cloud‘daki bireysel Creative Cloud planları, Adobe’nin Premiere Pro ve After Effects’te bulut tarafından barındırılan iş birliği hizmeti olan Team Projects’e ücretsiz erişime sahip olacak. Böylelikle önemli bir çabaya girmiş olan Adobe’nin bu hamlesi oldukça dikkat çekiyor.

Mükemmel Instagram fotoğrafları ve yansıtılan gerçek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz