Netflix’in yeni dizisi: White Lines

0
677 Okunma
white lines

Netflix, uzun süredir İspanyol yapımı film ve dizileriyle büyük ses getirmekte. Bunlara bir yeniside La Casa De Papel’in yaratıcısı olan Alex Pina’nın yeni dizisi olan White Lines eklendi. Kısa sürede büyük ses getiren dizi sosyal medyada çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Hepimizin Netflix’de en az bir tane olsa bile İspanyol yapımı bir film veya dizi izlemişizdir. Özellikle ilk sezonundan dördüncü sezonuna kadar büyük ses getiren La Casa De Papel dizisi bunun en büyük örneği. Bu kadar izlenmesinin nedeni alışıla gelmiş dizi senaryolar yerine özgün içerikli senaryolara sahip olmaları, iyi oyunculuklar ve kendilerine has film ve dizileri konularına göre işleyişleri bunlar en başta gelmekte. Bunlara son dönemlerde Netflix top 10 listelerinden düşmeyen White Lines eklendi. La Casa De Papel’in yaratıcısı Alex Pina’nın yeni dizisi olan İngiltere ve İspanya ortak yapımı White Lines, Zoe isimli genç bir kadının İbiza’ya kendi müziğini yapmak için gitmiş olup, kaybolan abisinin 20 yıl sonra cesedinin ortaya çıkması sonrası abisinin cinayetini araştırmak için İbiza’ya gitmesini ve İbiza’da kendisiyle ve abisinin cinayetiyle yüzleşmesini ele alıyor. Klasik gerilim, cinayet dizisi anlayışından oldukça uzak olan bu dizi izlerken sizi eğlence hayatının merkezi olan İbiza’nın baş döndürücü güzelliği, müzikleriyle 1 sezon 10 bölüm olan bu diziyi bir oturuşta izlemenizi sağlıyor. Çoğu Netflix dizi ve filminde yer alan şiddet, uyuşturucu ve cinsellik sahneleri bu dizide oldukça yer almakta.

 

Dizi 15 Mayıs’ta Netflix’de yayınlandı. Yayınlandıktan beş gün sonra İngiltere, Hollanda, Portekiz ve ABD başta olmak üzere bir çok ülkenin Netflix top 10 listesinde bir numara yer aldı. Türkiye Netflix top 10’da bir numarada yer aldı. Dizide Boxer ismiyle tanıdığımız başrol oyuncularından Nuno Lopes Instagram hesabından paylaşıp, teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz