Xiaomi’nin başı MIUI 12 arayüz hataları ile dertte

0
403 Okunma

Xiaomi MIUI 12.5 üzerindeki çalışmalarını sürdürürken bir yandan arkası kesilmeyen mevcut arayüz sorunları ile uğraşıyor. Kullanıcıların çoğu birçok hata ile karşılaştığı için isyan etmeye başladı.

MIUI 12 arayüz sorunları

MIUI 12

Henüz geçtiğimiz yıl piyasa sürülen arayüz, kullanıcılar tarafından eksi puanlar almaya devam ediyor. Ayrıca Kullanıcılar tarafından yapılan şikayetlerin geneli performans ve pil konusunda. Kullanıcı raporlarına göre son güncelleme ile birlikte, MIUI 12 ekran parlaklığının manuel olarak ayarlanmasına engel oluyor. Xiaomi yaptığı son güncelleme ile ekran parlaklığı ayarını alt bölüme taşıdı. Bu durum kullanıcıların dilediği gibi ayar yapmasına engel oluyor. Sorunlardan rahatsız olan kullanıcılar çözümü reddit gibi formlarda aramaya başladı. Bu sayede güncelleme ile hangi telefonların sorun yaşadığı netlik kazandı. Manuel ekran parlaklığı ayarlama konusunda sorun yaşayan telefonlar şu şekilde;

  • Redmi Note 9S
  • POCO X3
  • Mi Note 10
  • Xiaomi Mi 9T
  • Redmi Note 8

Xiaomi bir yandan MIUI 12 arayüzünün yeni sürümü üzerinde çalışırken; diğer yandan mevcut sürümün hataları için düzeltmeye çalışıyor. Sorunların güncelleme ile ortadan kalkacağı gelen söylentiler arasında.

Android uygulamaları neden çöküyor? İşte nedeni ve çözümü

Xiaomi telefonlar geçtiğimiz gün de Google kaynaklı bir sorun yaşadı. “MSA durduruldu” şeklinde hata alan kullanıcılar çözümü internette aradı. Eğer aynı sorunu yaşıyor ve çözüm bulamıyorsanız, çözüm yollarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz