Piranha’nın uygun fiyatlı ışık setini denedim

0
420 Okunma

Piranha’nın A101’de satılan uygun fiyatlı LED ışığını denedim. Youtuber’lar ve çekim yapanlar için ideal bir kullanım sunan ışık, 26 CM çapı ile verimli bir çekim deneyimi sağlıyor. Ayrıca kumanda kontrolünü sahip olan LED ışık, üç farklı renk seçeneği ile farklı ışık ortamlarında çekim imkanı sunuyor.

Fiyat performans odaklı LED ışık

120 LED’e sahip ışık farklı parlaklık seçenekleri ile de ortamınızdaki ışığa kolay şekilde adapte olabiliyor. Ayrıca ışığın ortasında bulunan telefon tutacağı sayesinde, telefonunuzu kolay bir şekilde muhafaza edebilir ve çekim yapabilirsiniz.

Farklı ışıklarda birçok çekim deneyimi yaşatan ışık, her ne kadar malzeme kalitesi ile memnun etmese de işlev açısından rakiplerine oranla fiyat performans odaklı bir ürün konumunda.

Gelin sözü daha fazla uzatmadan A101’in internet sitesinde satılan Piranha Youtuber LED ışığın detaylarına yakından bakalım. Sizde 89,90 TL’lik fiyatı ile satışa sunulan LED ışık ile çekim ortamlarınızı canlandırabilir ve farklı renk ışıklar ile çekim gerçekleştirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz