Maid izleyenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmler

0
884 Okunma

Dünya genelinde 193 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunan Netflix; şu sıralar başarılı yapımlarıyla gündemde. Bu yapımlardan biri olan Maid, yayınlandığı tarihten itibaren hem ülkemizde hem de dünyada büyük etki yarattı. 10 bölümlük mini dizi, ilişkisi sıkıntıda olan genç bir annenin dramını konu alıyor.

Bu içeriğimizde sizler için “Maid izleyenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmler“i listeledik.

Unorthodox

maid-izleyenlerin-hosuna-gidecek-dizi-ve-filmler-1

Maid izleyenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmler listemizin ilk sırasında Unorthodox yer alıyor. Unorthodox, kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

Roma

maid-izleyenlerin-hosuna-gidecek-dizi-ve-filmler-2

Listemizin ikinci sırasında yer alan Roma filmi; En İyi Yönetmen, Yabancı Dilde En İyi Film ve En İyi Görüntü Yönetimi dalında Oscar Ödüllerine sahip. Başarılı film Mexico City’deki Roma mahallesinde orta sınıf bir ailenin evinde hizmetçi olarak çalışan Cleo’nun günlük hayatına odaklanıyor.

The Letdown

maid-izleyenlerin-hosuna-gidecek-dizi-ve-filmler-3

Dramatik komedi türündeki dizi The Letdown; çocuk sahibi olduktan sonra eski konforlu hayatını geride bırakıp yeni hayatına ayak uydurmaya çalışan bir annenin hikayesini anlatıyor.

SMILF

maid-izleyenlerin-hosuna-gidecek-dizi-ve-filmler-4

Maid izleyenlerin hoşuna gidecek dizi ve filmler listemizde yer alan bir diğer yapım ise SMILF. SMILF, küçük oğlunu yetiştirirken geçimini sağlamak için mücadele eden; 20’li yaşlarda bekar bir anne olan Bridgette’i takip eden bir komedi dizisi.

Better Things

Better Things, üç kız çocuğunu yetiştirmeye çalışırken; oyunculuk kariyerinde başarıyı yakalamaya çalışan Sam isimli bekar bir annenin hikayesini konu ediniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz