Netflix’te izleyebileceğiniz Noel temalı çocuk filmleri

0
742 Okunma

Noel denince sizin aklınıza ilk ne gelir bilmiyorum ama nitekim bir çoğumuzun aklına Noel temalı filmler geliyordur. Özelikle animasyon filmleri 7’den 70’e herkes tarafından keyifle izlenmekte. Bu içeriğimizde çocuklarınızla beraber Netflix’te izleyebileceğiniz Noel temalı çocuk filmleri derledik.

The Christmas Chronicles 2

netflix-te-izleyebileceginiz-noel-temali-cocuk-filmleri-1

Listemizin ilk sırasında yer alan The Christmas Chronicles 2, keyifle izleyebileceğiniz çocuk filmlerinden biri. Filmin konusu şu şekilde: Annesinin yeni ilişkisinden mutsuz olan genç Kate kaçar ve kendini Kuzey Kutbu’nda bulur. Burada yaramaz bir elf, Noel‘i iptal etmek için planlar yapmaktadır.

48 Noel Dileği

netflix-te-izleyebileceginiz-noel-temali-cocuk-filmleri-2

48 Noel Dileği filminin konusu oldukça keyifli. Filmde küçük bir kasabada yaşayan insanların Noel Baba’ya yazdıkları mektuplar kazara yok olmuştur. Elf olan Mindy ve Cam, mektupların kaybolması sonucu bir kişinin bile dileği gerçekleşmezse Noel‘in sonsuza dek sona ereceğini öğrenir.

Klaus Sihirli Plan

netflix-te-izleyebileceginiz-noel-temali-cocuk-filmleri-3

Oscar adayı, Noel temalı bir diğer çocuk filmi Klaus Sihirli Plan. Bu film genç bir postacının yaşamına odaklanıyor. Babasının zoruyla Smeerensburg’un yeni postacısı olan Jesper, oyuncaklarla dolu bir yerde tek başına yaşayan oyuncakçı Klaus ile tanışır. Oyuncak imalatçısı olan Klaus ile anlaşma yapmak isteyen Jesper, evine bir an önce geri dönebilmek için, Klaus’tan eski oyuncaklarını bedava dağıtılmak üzere bağışlamasını ister.

Noel Prensi

netflix-te-izleyebileceginiz-noel-temali-cocuk-filmleri-4

Netflix‘te izleyebileceğiniz Noel Prensi ailecek keyifle izleyebileceğiniz bir film. Konusu ise şu şekilde: Amber, gelecek vadeden, genç bir gazetecidir. Kral olmaya hazırlanan bir prensle ilgili haber yapmak için yurtdışına gönderilir. Fakat bu prens bildiğimiz prenslerden değildir. Amber’in oldukça havalı bir playboy olan prensi yakından tanıması gerekmektedir. Bunun için de gazeteci olduğunu gizleyerek sarayın içinde gizlice bilgi toplamaya başlar. Amber kısa sürede kraliyette dönen entrikalarla ilgi bilgiler edinir. Fakat bu sırada hiç beklenmedik bir durum gerçekleşir. Havada aşk kokusu vardır; genç kadın yakışıklı prense kalbini kaptırmıştır.

Noel Telaşı

netflix-te-izleyebileceginiz-noel-temali-cocuk-filmleri-5

Listemizin son sırasında yer alan Noel Telaşı filmi lüks bir hayat yaşarken bir anda işsiz kalan bir babanın hikayesini konu ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz