Ocak 2022’de Netflix’e eklenecek içerikler belli oldu

0
394 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix bu yılın başında verdiği sözü tuttu ve her ay yeni içerikleri izleyicilerle buluşturdu. Görünüşe bakılırsa verdiği sözü 2022’de de tutmaya devam edecek. İşte Ocak 2022‘de Netflix’e eklenecek yeni içerikler :

Kulüp: 2. Kısım

ocak-2022-de-netflix-e-eklenecek-icerikler-belli-oldu-1

İlk kısmı ile büyük beğeni toplayan Kulüp, 6 Ocak’ta yayınlanacak 2. Kısım ile yeniden izleyici karşısına çıkacak. Gökçe Bahadır, Asude Kelebek, Barış Arduç gibi oyuncuların yer aldığı dizi; 1950’lerin İstanbul’unda, bir kulüpte çalışan ve kızıyla yeniden bağlantı kurmaya çalışan bir anneyi konu alan Türk dönemi draması.

After Life: 3. Sezon

ocak-2022-de-netflix-e-eklenecek-icerikler-belli-oldu-2

Kara mizahıyla hem güldüren hem ağlatan bir İngiliz dram komedisi After Life 3. sezonu ile 14 Ocak’ta yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Tek oturuşta bitirebileceğiniz 4 Netflix dizisi

Ozark 4. sezon 1. kısım

ocak-2022-de-netflix-e-eklenecek-icerikler-belli-oldu-3

Ocak ayında yayınlanacak bir diğer dizi ise Ozark. 21 Ocak‘ta seyirci karşısına çıkacak dizi; sıradan bir ailenin aile babasının para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi ve ergen çocuklarıyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri’ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

Babamın Kemanı

ocak-2022-de-netflix-e-eklenecek-icerikler-belli-oldu-4

21 Ocak tarihinde yayına girecek Babamın Kemanı filmi; Engin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin, Selim Erdoğan gibi isimleri bir araya getirmiş. BKM yapımı müzikal filmin konusu şu şekilde; Üzücü bir kayıp yaşayan küçük bir kız, kendisine mesafeli duran amcasıyla bağ kurmaya çalışır. Üstelik müziğe olan tutkuları gibi ortak bir noktaları da vardır.

  • The Office (U.S.): Tüm Bölümler – 15 Ocak
  • Münih: Savaş Yaklaşıyor – 21 Ocak
  • Snowpiercer: 3. Sezon Her Hafta Yeni Bölüm – 25 Ocak
  • In from The Cold – 28 Ocak
  • Home Team – 28 Ocak
  • Angry Birds: Yaz Çılgınlığı – 28 Ocak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz