Jabra, kulaklık serisine uygun fiyatlı bir seçenek getirdi: Elite 4 Active

0
312 Okunma
Elite 4 Active

Ces 2022 fuarı başladı. Birbirinden yeni ürünler ve teknolojiler tanıtılmaya devam ediyor. Kablosuz kulaklık tarafına yeni bir soluk getiren Jabra, Elite serisine uygun fiyatlı bir seçenek daha ekledi. 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak olan kulaklık ANC ve su geçirmezlik özelliğine sahip. İşte uygun fiyatlı Elite 4 Active kablosuz kulaklık hakkındaki detaylar.

Uygun fiyatlı kablosuz kulaklık Jabra Elite 4 Active

Elite 4 Active

Markanın kablosuz kulaklık serisi Elite, yeni bir ürünle karşımızda 119 dolar gibi bir fiyatla satışa sunuldu. Suya ve toza karşı koruma IP57 derecesinde koruma sunan kulaklık; kulakiçi formda ve ANC özelliğine sahip. Kablosuz kulaklık pil ömrü konusunda da oldukça iddialı. Kulaklıkların her biri tek şarj ile 7 saat pil ömrüne sahip. Ayrıca bu süre şarj kutusu ile birlikte 28 saate kadar uzayabiliyor. Üstelik sadece 10 dakika şarj ile kulaklığınızı 1 saat kullanabiliyorsunuz.

Elite serisi ile benzer özellikleri taşıyan kulaklık; lacivert, siyah ve açık nane renk seçenekleri ile geliyor. Android kullanıcıları için güzel bir seçenek daha var. Eğer kulaklığı Android bir cihaz ile kullanacaksanız Google Fast Pair ile ek özelliklerden de faydalanabileceksiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz