2022 hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak 4 mobil uygulama

0
415 Okunma

Her yeni yılda geçtiğimiz yıldan tecrübelerimiz ve geleceğe dair beklentilerimiz doğrultusunda yeni hedefler belirleriz. Diyet yapmak, sağlıklı yaşamak, bir ev veya araba almak ilk akla gelen hedeflerden. Sizde yeni yıla yeni hedefler ile girenlerdenseniz bu yazımız tam size göre. İşte hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak 4 mobil uygulama!

2022 bu mobil uygulamalar ile daha kolay geçecek!

Yeni yıla girerken konulan hedefler çok çeşitli olabilir. Fakat çoğu kişi benzer hedefleri mutlaka listesine ekler. Her hafta bir kitap okumak, 10 kilo vermek, yeni bir ev almak için para biriktirmek, daha sağlıklı bir yaşam için spor yapmak en klasik hedefler arasındadır. Hedeflerinizi belirlediniz ve bu motivasyonun yıl boyunca sizinle devam etmesini istiyorsanız akıllı cihazlarınızdan faydalanabilirsiniz. İşte size yardımcı olabilecek mobil uygulamalar;

Google Keep

Hedeflere ulaşabilmek için öncelikle planlı olmak şart. Yoğun hayatınızda bir çok şeyi unutuyor ve not defteri gezdirmek istemiyorsanız bir not defteri uygulaması edinebilirsiniz. Google hesabınız ile tüm cihazlarınızdan erişebileceğiniz Google Keep, aynı zamanda aile bireyleriniz ile ortak notlar oluşturmanıza da imkan tanır. Liste olarak, fotoğraf olarak ya da metin olarak saklayabileceğiniz notları renklendirerek gruplayabilirsiniz.

Fitwell

Diyet yapmak ve size özel egzersizleri öğrenmek için artık bir koça ihtiyacınız yok. Fitwell tüm bunları size akıllı telefonunuzdan sunabiliyor. Gün içerisindeki beslenme düzeninizi kaydedebilir aynı zaman da çeşitli egzersizlerde öğrenebilirsiniz.

Android’de 5 adımda uygulama gizleme nasıl yapılır?

DEFTER – Para Yönetimi

Sağlıktan sonra elbette en büyük hedefler maddiyat ile gerçekleşiyor. Hedeflediğiniz ve uzun süre almak istediğiniz herhangi bir şey varsa bunun için daha düzenli para harcamanız gerekir. İşte bu uygulama tüm finansal işlemlerinizi adım adım kaleme dökecek. Bu sayede ay sonunda neye gereksiz maddiyat ayırdığınızı ya da en çok ne tükettiğinizi görebileceksiniz.

1000Kitap

Bu yıl ki hedefleriniziz içerisinde bolca kitap okumak varsa bu uygulamayı kaçırmayın. 1000Kitap sayesinde hem kitaplarınızdan çeşitli notlar alabilir hem de yeni kitaplar keşfedebilirsiniz.

Hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek mobil uygulamaları sizler için listeledik. Yeni yıldan sizin nasıl beklentileriniz var? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz