Kodu okut, arkadaş ol, sağlıklı yaşam için harekete geç

0
427 Okunma

Nestlé Pure Life; Facebook Messenger için yeni bir bot uygulaması geliştirerek, tüketicileriyle arkadaş oluyor. Uygulama, Nestlé Pure Life’in yaza özel şişelerinde yer alan kodların okutulmasıyla aktif hale geliyor. Aynı zamanda sporseverleri sağlıklı bir yaşam için hareket etmeye de teşvik ediyor. Dokuz farklı smiley ile renklenen yeni şişeler geçtiğimiz ay itibarıyla raflarda yerini aldı.

Kullanıcılar, Messenger uygulamasını açtıktan sonra şişelerdeki kodu kameraya okutarak sohbeti aktifleştirebiliyor. Nestlé Pure Life’ın dokuz farklı smiley karakteriyle sohbet, sağlıklı yaşam önerileri ve sürprizlerle daha da keyifli hale geliyor. Marka sohbet botu uygulamasıyla en yakın spor alanından hava durumuna kadar pek çok bilgiyi kullanıcılarıyla paylaşarak, belirli aralıklarla spor yapmalarını hatırlatıyor.

Nestlé Pure Life, Obeziteye Karşı Hareket Zamanı kampanyası kapsamında harekete teşvik etmek, sağlıklı beslenme ve su tüketimini yaygınlaştırmayı hedefliyor. Nestlé Pure Life, yeni şişeleriyle yaz aylarında da hareket etmenin önemine dikkat çekiyor.

Nestlé Pure Life ile hareket eden kazanıyor

Nestlé Pure Life ile arkadaş olan kullanıcıları pek çok sürpriz hediye bekliyor. Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kampanyaya katılanlar, 10 adet Apple iWatch ve yüzlerce sürpriz hediye kazanma şansı elde ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz