Squid Game 2. sezon için yeni fragman yayınlandı!

0
315 Okunma
squid game 2. sezon fragman

Dünyanın dört bir tarafında severek izlenen ünlü dizi Squid Game, uzun bekleyişinin ardından ikinci sezon fragmanını yayınladı. Güney Kore yapımı drama dizisi ilk sezonunu 17 Eylül 2021 tarihinde yayınlamıştı ve uzun süre boyunca en çok izlenen yapımlar listesinden düşmemişti. Bol gerilimli ve stresli olan ilk sezon severek izlenmişti. Geçtiğimiz günlerde ise dizinin 2. sezonu yayınlandı. İşte o fragmanın detayları…

Squid game 2. sezonu 26 Aralık’ta izleyiciye sunuluyor!

Squid Game, 2021 yılındaki galasından sonraki 28 gün içinde 1.65 milyar izlenme sayısı ile Netflix’in en çok izlenen yapımı haline gelmişti. Bu çok sevilen gerilim dolu dizi, ikinci sezonunun fragmanını yayınladı. Fragmanı izlerken başrol oyuncusu Seong Gi-hun’un henüz tanımadığımız birçok oyuncu ile beraber oyuna tekrar katıldığı anlaşılıyor.

Fragmanda ilk sezonda olmayan oyuncuların ceket numaraları gösteriliyor. Son oyuncu ise ilk sezonun baş rolü olan Seong Gi-hun. Dizinin 2. sezonu 26 Aralık 2024 tarihinde Netflix platformunda yayında olacak. Ayrıca Squid Game, 2025 yılında yayınlanması beklenen üçüncü ve final sezonu için de onay aldı.

squid game 2. sezon fragman

Dizi, ikinci sezonuna Seong Gi-hun’un Squid Game’i kazandıktan üç yıl sonrasından başlıyor. Seong Gi-hun bu sefer aklında bir intikam planı ile beraber 46.6 milyar won ödüllü oyuna tekrar katılıyor. Bu bilgileri Squid Game’in yazarı, baş yapımcısı ve yönetmeni olan Hwang Donk-hyuk’un mektubundan öğreniyoruz:

“Birinci sezonun sonunda intikam yemini eden Seong Gi-hun geri dönüyor ve oyuna tekrar katılıyor. Bakalım intikamını almayı başarabilecek mi? Gemi Aslanı (Front Man) yine rekabeti kızıştıracak gibi görünüyor. Bu iki karakterin dünyaları arasındaki sert çatışma, önümüzdeki yıl yayınlanacak 3. sezonla birlikte dizinin finaline kadar devam edecek. Yeni bir Squid Game yaratmak için ekilen tohumların büyüdüğünü görmekten ve hikâyenin sonuna kadar bunun meyvelerini toplayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Size yeniden o coşkuyu yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Umarım siz de bizim kadar heyecanlısınızdır. Herkese teşekkürler ve yakında görüşmek üzere.”

74. Primetime Emmy ödüllerinde Drama dizisinde En İyi Yönetmenlik ödülünü kazanan ilk Asyalı olarak tarihe geçen yönetmek, Hwang Donk-hyuk, ikinci sezonda da diziyi yönetmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen ikinci sezon için artık sayılı günler kaldı. Oyuncularla beraber stresli oyunlarda onlarla beraber gerilmeye hazır mısınız?

Peki siz yeni çıkacak sezon hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyoruz.

Squid Game 2. sezonu için geri sayım başladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz